Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 dec, 2012

Är snart i mitt livs form

Sunderlands yttermittfältare Adam Johnson gjorde Sunderlands reduceringsmål mot Chelsea i helgen, och ser väldigt positivt på framtiden trots att laget ligger under kvalstrecket som tredje sista laget i tabellen.

– Jag har inte känt av något bristande självförtroende än, trots att det inte har funkat för varken mig eller laget. Det är svårt dig själv att prestera när laget inte gör det. Men vi har börjat att spela bra och snart kommer ni att få se det allra bästa av mig, säger han i en intervju med Sky Sports. 

Sunderland har förlorat sex matcher, spelat sju oavgjorda och bara vunnit två hittills av säsongen.

– Det är annorlunda från förra året eftersom vi har en helt annan spelstil. Jag måste göra mycket mer, förra året kunde jag stanna högt upp i planen och behövde inte springa tillbaka så mycket. 

I morgon tisdag gästar Sunderland Teh Stadium of Light i bottenmötet mot Reading. 

– Matchen mot Reading är enormt viktig. Alla vet att spelet ligger i våra händer. Om vi spelar som vi gjorde i lördags så kommer det att gå bra, vi ska göra allt vi kan för att vinna.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar