Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 sep, 2011

Adebayor kommer att häcklas

Räkna med att Emmanuel Adebayor kommer att häcklas av de tillresta Arsenal-supportrarna som intar White Hart Lane på söndag. 

Adebayor blev otroligt impopulär bland Arsenal-fansen när han lämnade Emirates för spel i Manchester City. Gissa om supportrarna i Arsenal har en tagg i sidan till forwarden nu när han spelar hos värsta rivalen?

– Emmanuel Adebayor kommer helt säkert att häcklas av Arsenals supportrar på White Hart Lane på söndag, skriver Harry Redknapp i sin kolumn i The Sun idag.

– Med tanke på rivaliteten mellan Tottenham och The Gunners och med tanke på att han brukade spela för dem så förväntar jag mig inte att de ska hylla honom. Men nivån på smädelserna och illvilja som vissa av fansen visar upp är ibland oroande. Och att det sedan ska accepteras för att fotbollen är passionerad. Vilket skitsnack. 

Arsenals fans lär inte ha glömt Adebayors målfirande i samband med sitt mål för Manchester City mot Arsenal för ett par år sedan. Frågan är om togolesen får chansen att jubla på White Hart Lane på söndag.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar