NYHETER

Stina Nilsson tar Sverige tredje medalj i OS. ETT GULD!

Om loppet

Stina Nilsson öppnade starkt och tog snabbt en bra position i finalen för damer i sprint. Hon höll sedan sin första plats stenhårt loppet genom.

Med ungefär 500 meter kvar så hade Stina Nilsson en betryggande lucka ner till Falla på andra plats.

Maiken Caspersen Falla slutade tvåa efter en tight strid med en rysk skidåkare som tävlade under neutral flagga.

Stina Nilsson var inte den enda svensk som kom till finalen. Även Hanna Falk var med i sprintfinalen i OS. Däremot var hon aldrig riktigt när en pallplats.

Mycket finns kvar att sända i OS live, och många svenska medaljchanser återstår!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se