Se Unibets specialerbjudanden till vinter-OS

Medaljerna har duggat tätt för Sverige under vinter-OS i Pyeongchang. Unibet erbjuder nu svenska folket att ta del av guldregnet.

Vinter-OS i Pyeongchang har hittills inbringat Sverige 4 guld- och 3 silvermedaljer. Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Frida Hansdotter och Hanna Öberg är idrottarna som skidat hem gulden till Sverige.

För att öka på spänningen, och för att än mer skruva upp känslorna under OS-tävlingarna, har Unibet nu ett kanonerbjudande till sina kunder.

spel vid varje svenskt guld

Varje gång Sverige tar guld i OS, skänker Unibet sina spelare ett spel värt 50 kronor. Allt som krävs för att få ta del av erbjudandet är att du lagt minst 50 kronor på något odds över 1.40 i vinter-OS.

Notera att varje belöning endast gäller i en dag; det gäller alltså att lägga ditt spel fort om du ska hinna ta del av det. Spelet kan satsas på vilken sport och vilken match som helst; det vill säga du måste inte nödvändigtvis lägga spelet på en OS-tävling.

Gör så här

  • 1. Gå in på Unibet och skapa ett konto
  • 2. Tryck på Erbjudanden -> Oddskampanjer -> Specialerbjudanden till vinterspelen -> Belöningar varje gång Sverige tar medalj
  • 3. Tryck på ”Spela nu”, och lägg ditt spel värt minst 50 kronor på ett odds över 1.40 på vinter-OS.
  • 4. Nu har du tagit del av erbjudandet, och det är bara att börja hoppas på svenska guldmedaljer!

20 % vinstbonus varje dag

Väl inne bland Unibets ”Specialerbjudanden till vinterspelen” går det att finna flera andra erbjudanden från Unibet. Det är bara att gå in på Unibets specialerbjudanden och se dig omrking, skapa ett konto, och ta del av de erbjudanden du finner intressanta!