NYHETER

Anna Magnusson rapporteras vara förkyld. Hennes lopp i skidskytte, 15 km är nu i fara. 

Enligt den svenska förbundskapten så kommer Anna Magnusson att vara uttagen så länge hon själv känner sig bra i kroppen, och att hon kan göra ett bra lopp.

Även stafetten är i fara

Det gäller för Anna Magnusson att så snabbt som möjligt kunna rehabilitera sig från sin förkylning. Utöver skidskytte på distansen 15 km, är Magnusson även aktuell för stafetten som kommer ske senare i OS-programmet.

Stafetten är i dagsläget inte speciellt hotad av att missa ha med Anna Magnusson i laget, då det endast rör sig om en lättare förkylning. Däremot tror vi säkert att det irriterar Anna Magnusson att inte kunna vara med i så många lopp som möjligt, och skaffa sig en större erfarenhet.

I övrigt ser den svenska OS-truppen väldigt stark ut.

I skrivande stund så ska sprint för både damer & herrar avgöras. Du kan själv se sprint i OS live med stream. Det är ett bra knep för att inte missa dramatiken som väntar flera svenska skidåkare.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se