Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 31 jan, 2018

André Myhrer fick silver i Stockholm – Fina besked inför OS

Igår var det dags för den årliga tävlingen i parallellslalom i Stockholm. Närmare bestämt i Hammarbybacken.

En svensk som verkligen imponerade på hemmapubliken var André Myhrer. Han slutade som tvåa bakom Ramon Zenhäusern från Schweiz. Ett bra besked från André Myhrer med endast några dagar kvar till vinter-OS.

Även Mattias Hargin kommer vara med i OS 2018. Däremot var hans tävling igår inte alls lika lyckad som Myhrers. Han åkte olyckligtvis ut från kvartsfinalen efter han kört ut sig.

Fjärdeplats för Frida Hansdotter

På damsidan hade Sverige, likt som på herrsidan två slalomåkare med sig i världscupstävlingen i Stockholm. Det största hoppet var Frida Hansdotter som just i detta nu slipar på OS-formen.

Frida Hansdotter hamnade precis utanför pallplats. Hon hamnade med andra ord på en fjärdeplats. Dessvärre så åkte Frida Hansdotter ut från sin bana.

Den andra svenska slalomåkaren på damsidan var Anna Swenn Larsson. Hon hamnade dessvärre inte på någon av de bättre placeringarna i parallellslalomen i Stockholm.

Frågan som nu många svenskar ställer sig är om slalomåkarna nu har hittat den form som krävs för att ge från sig så goda resultat på vinter-OS som det bara är möjligt.

Tror du att någon av svenskarna kommer att stå på pallen under OS. Då rekommenderar vi dig att tippa på det. Där kan du hitta betting tips som kan göra dig rikare under mästerskapet i Sydkorea.

Kan Myhrer hamna på pallen i OS?

Vi på Sportal.se skulle påstå att Sveriges bästa chans till pallplats för alpint under OS vilar på André Myhrer. Hans fina form på de senaste tävlingarna är svårslagen, och skulle han lyckas att få till det under OS 2018 så tror vi helt klart att han kan kamma hem en eller annan medalj för Sverige.

Vi rekommenderar helt klart dig att live streama vinter-OS för att följa André Myhrers och Frida Hansdotters jakt på medaljer med så fina valörer som möjligt.

Vi kommer utan tvekan se till att följa med när alla grenar ska avgöras i Sydkorea mellan den 8-25 februari.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar