Streama Portugal - Frankrike: Live stream & TV

  • Portugal och Frankrike delar på förstaplatsen i Grupp 3 av Nations Leagues A-division.
  • När lagen möttes i Frankrike slutade matchen 0-0.
  • Vinnaren av matchen har vunnit Nations League – om det slutar oavgjort avgörs allt i sista matchen, på tisdag.

 

Vad Portugal – Frankrike, Nations League
Var Estadio da Luz, Lissabon
När Lördag 14 november, 20:45
Live stream Streama Portugal – Frankrike

 

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

En hel del fotbollssupportrar kommer att vara intresserade av att hitta en Portugal – Frankrike live stream att titta på online. Här visar vi er hur ni gör för att se matchen de två nationerna emellan, i Nations League 14/11. Se hur du kan streama matchen online!

Streama Portugal – Frankrike

På lördag kväll kan ni se en riktigt bra match i Nations League, då ni kan streama Portugal – Frankrike. De två nationerna ställs emot varandra, och här visar vi hur ni gör för att hitta en live stream till matchen att titta på online. Följ våra instruktioner och se hur du bär dig åt för att kolla på matchen.

Vi går igenom hur ni gör för att sända matchen på nätet men även på TV. Se hur ni hittar er livesändning till matchen!

Portugal – Frankrike live stream

Många kommer att vilja live streama Portugal – Frankrike, för att se matchen de två nationerna emellan direkt på internet. För att se matchen online måste man först veta vilken tjänst som äger rättigheterna att sända matcher från tävlingen i fråga, i detta fall att sända matcher från Nations League. Det är, kan vi tala om för er, C More som äger sändningsrättigheterna till Nations League i Sverige. För att se matchen online behöver ni därför tillgång till deras streamingtjänst.

Gå in på cmore.se, skapa ett konto och köp sportabonnemanget. Sedan navigerar ni er till livesändningarna och hittar er Portugal – Frankrike stream. Det är möjligt att se matchen från valfri enhet; du kan titta via mobil, dator eller surfplatta. Det går även att koppla sändningen av matchen till TV-skärmen, och för att göra det krävs att du har en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV, Samsung TV eller liknande.

Sändningarna på C More håller hög kvalitet, och det gäller allt från bild till ljud och kommentatorer. I C Mores stall finns namn som Olof Lundh, Hasse Backe och Kim Källström, även om några av dem nog kommer att vara upptagna med att bidra till sändningen av en annan match, och sitta i studion för dem som väljer att streama Sverige – Kroatien live.

  1. Gå till cmore.se
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Titta på Frankrike – Portugal!

Titta på Portugal – Frankrike på TV

Vilken kanal sänder Portugal – Frankrike på TV? TV-kanalen som sänder matchen är Sportkanalen, och där kan du se den live.

Saknar du kanalen men vill ändå titta på Portugal – Frankrike på TV rekommenderar vi dig att koppla din livesändning från valfri enhet till TV:n med hjälp av förslagsvis en Chromecast.

  • TV: Sportkanalen
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Portugal och Frankrike toppar Nations League-gruppen, och båda lagen har samma poäng. Laget som vinner den här matchen har vunnit gruppen, medan ett oavgjort resultat kan leda till lite olika utfall. Inbördes möten är vad som avgör om flera lag slutar på samma poäng, och det första mötet lagen emellan slutade 0-0. Viktigt för Frankrike att få in ett bortamål här, med andra ord!

Speltips på fotboll

Göteborg - Kalmar, 27/9: Speltips & stream
Göteborg - Kalmar, 27/9: Speltips & stream
Det väntas bli ett helt öppet möte mellan IFK Göteborg och Kalmar FF. Vårt speltips har letat fram ett bra odds på en massa hörnor i kampen.
News icon 26 september, 2021
Author icon Katten Jansson
Halmstads BK - IK Sirius (27/9): Stream, speltips & odds
Halmstads BK - IK Sirius (27/9): Stream, speltips & odds
Halmstads BK på jakt efter viktiga poäng för att få andrum i botten av tabellen. Tar man dem mot Sirius? …
News icon 26 september, 2021
Author icon Emil Sandberg
Degerfors - AIK, 27/9: Speltips & stream
Degerfors - AIK, 27/9: Speltips & stream
Degerfors slåss i botten. AIK slåss i toppen, när lagen drabbas samman i Allsvenskan. Vårt speltips landar på att Gnaget tar detta, till ett schysst odds.
News icon 26 september, 2021
Author icon Katten Jansson