Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 mar, 2016

PSG tar sig an Nice live stream

Ligue 1 har inte bjudit på någon som helst dramatik i år, och PSG har under hela säsongen varit flera klasser bättre än sina motståndare. Allra tydligast var detta när man säkrade ligasegern, genom att fullkomligt pulverisera jumbon Troyes med hiskeliga 9-0.

Nice har även de gjort det väldigt bra i år, och är med sin tredjeplats i allra högsta grad med och slåss om Champions League-spel till nästa säsong. Man kommer till mötet med PSG med tre raka ligasegrar i bagaget. Senast avfärdade man enkelt bottenlaget Ajaccio med 3-0, och man har bara släppt in ett mål på sina senaste tre matcher.

Svårare att hålla tätt lär det bli när man åker till Parc des Princes på lördagen. En viss Zlatan Ibrahimovic är kanske i sitt livs form och har gjort 27 mål i ligaspelet. Zlatan hoppas kunna förbättra detta facit ytterligare, i vad som ser ut att vara supersvenskens sista månader i den franska huvudstaden. Hans kontrakt med de franska mästarna går ut efter denna säsong och räkna med att storklubbarna kommer slåss med näbbar och klor för att säkra svenskens signatur i sommar.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar