PSG tar emot nedflyttningskandidat live stream

Det är Stade Reims, som för tillfället ligger på sjuttonde plats i Ligue 1, som styr kosan mot huvudstaden i ett försök att rubba den franska giganten. Reims har inför denna tuffa bortamatch endast två poäng ner till nedflyttningsstrecket och är i stort behov av poäng för att hamna på säkrare mark. Man reser till Paris med en tung uddamålsförlust hemma mot Bastia färskast i minnet, efter att dessförinnan vunnit två raka matcher.

PSG fick se sin långa segersvit brytas hemma i det mållösa mötet mot Lille i förra helgen, när man vilade några av stjärnorna inför mötet med Chelsea. I lördagens möte lär man gå tillbaka till en starkare startelva, och man är givetvis storfavorit att ta sin 23:e seger i årets Ligue 1.

I dagarna har PSG också hunnit med att bli ett stort namn fattigare, när man skeppade iväg Ezequiel Lavezzi till China Hebei Fortune för, i runda slängar 10 miljoner euro. Det är ungefär den summan Lavezzi kommer tjäna om året i den kinesiska ligan.

Att Lavezzi lämnat PSG lär inte ha någon större påverkan på lördagens möte mot Reims, i en match huvudstadslaget lär vinna komfortabelt.