Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 feb, 2016

PSG tar emot nedflyttningskandidat live stream

Det är Stade Reims, som för tillfället ligger på sjuttonde plats i Ligue 1, som styr kosan mot huvudstaden i ett försök att rubba den franska giganten. Reims har inför denna tuffa bortamatch endast två poäng ner till nedflyttningsstrecket och är i stort behov av poäng för att hamna på säkrare mark. Man reser till Paris med en tung uddamålsförlust hemma mot Bastia färskast i minnet, efter att dessförinnan vunnit två raka matcher.

PSG fick se sin långa segersvit brytas hemma i det mållösa mötet mot Lille i förra helgen, när man vilade några av stjärnorna inför mötet med Chelsea. I lördagens möte lär man gå tillbaka till en starkare startelva, och man är givetvis storfavorit att ta sin 23:e seger i årets Ligue 1.

I dagarna har PSG också hunnit med att bli ett stort namn fattigare, när man skeppade iväg Ezequiel Lavezzi till China Hebei Fortune för, i runda slängar 10 miljoner euro. Det är ungefär den summan Lavezzi kommer tjäna om året i den kinesiska ligan.

Att Lavezzi lämnat PSG lär inte ha någon större påverkan på lördagens möte mot Reims, i en match huvudstadslaget lär vinna komfortabelt.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar