Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 dec, 2015

Caen vill stoppa PSG live stream

PSG toppar den franska ligan i överlägsen stil och nu när säsongen når halvvägs har det trefaldiga mästarlaget 17 poäng ned till jagande tvåan och trean Angers och Monaco som är på samma poäng.

En pinne där bakom hittar vi Caen som å andra sidan inte besegrat PSG sedan våren 2008. Det stjärnspäckade laget har åtta raka matcher utan förlust mot Caen, men två av de tre senaste matcherna har slutat oavgjort – 2–2.

Caen har gjort en stark första halva av säsongen, men har bara vunnit en gång på sina fem senaste matcher och kommer närmast från 1–1 borta mot Rennes, och 1–2 hemma mot Lille. Laget har haft ganska svårt att göra mål och har bara lyckats producera 21 mål på de 18 matcherna. Samtidigt har Caen släppt in 19. Samtidigt som PSG bara öser in mål och har en målskillnad på 45–9.

Hemmalaget har hela fyra spelare som är avstängda. Alaeddine Yahia, Jordan Leborgne, Emmanuel Imorou och Jeff Louis missar det här hemmamötet, medan PSG bara har Javier Pastore på skadelistan.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar