Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 aug, 2019

Titta på Celta Vigo – Real Madrid: TV & live stream

På lördag 17 augusti kan vi titta på Celta Vigo – Real Madrid i La Liga, när lagen möts i den inledande omgången. Här ska ni få se hur ni kan kolla på matchen via live stream.

La Liga drar igång till helgen, och en av förhandsfavoriterna att ta titeln är som vanligt Real Madrid. Här kan ni läsa om hur ni bär er åt för att streama Celta Vigo – Real Madrid, i matchen som spelas på lördag eftermiddag/kväll klockan 17.

Vill du titta på Celta Vigo – Real Madrid? Gör det på Bet365!

Streama all fotboll från La Liga på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

  • Match: Celta Vigo – Real Madrid, La Liga
  • Datum & tid: Lördag den 17 augusti, 17:00
  • Arena: Estadio de Balaídos, Vigo
  • Stream: Bet365

Streama La Liga

Streama Celta Vigo – Real Madrid

Om du är ute efter en möjlighet att se Celta Vigo – Real Madrid via live stream har du kommit rätt. Vi kan meddela dig att det är väldigt enkelt att titta på matchen på internet. Allt du behöver göra är att skapa ett konto på Bet365 och att där sätta in minst 50 kronor, sedan är det bara att streama Celta Vigo – Real Madrid! Så fort matchen är slut kan du plocka ut dina pengar om du vill!

Din Bet365 live stream sänds i bra bildkvalitet och med ett väl fungerande ljud. Du kan titta på sändningen från vilken enhet du vill, koppla upp matchen från mobil, dator eller surfplatta. Det går även att streama Athletic Bilbao – Barcelona på Bet365.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Se din Celta Vigo – Real Madrid live stream (tillgängligt i Sverige!)

Titta på Celta Vigo – Real Madrid på TV

C More köpte häromdagen rättigheterna att sända La Liga, och La Ligas tid hos Strive blev alltså bara ettårig. De flesta av kommentatorerna följer dock med till C More, så som den ofta förekommande Eurotalkgästen Marcelo Fernández.

Nu när La Liga finns på C More finns det även TV-kanaler där matcherna kan pumpas ut. Den här matchen är det C More Fotboll som sänder.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 17:00

Inför matchen

Real Madrid har förstärkts av Eden Hazard till denna säsong, och laget har alltså fått en ny galáctico att tillgå. Även anfallaren Luka Jovic har värvats in, även om hans namn knappast klingar lika högt som den tidigare Premier League-stjärnan Hazard. Jovic kommer troligen inte ens tillhöra startelvan i denna premiärmatch.

Real Madrid saknar Marco Asensio, Dani Carvajal med flera, och även nye vänsterbacken Ferland Mendy. Gamle, gode Marcelo väntas starta ute till vänster.

Celta Vigo kommer till matchen med Iago Aspas som sin största stjärna, som vanligt. En intressant värvning inför säsongen är den av Denis Suárez. Den tidigare Barcelonaspelaren har stor talang men lyckades aldrig slå sig in i ”Barca”, eller i Arsenal dit han var utlånad i våras.

Celta har även värvat in mittbacken Joseph Aidoo, som har ett förlutet i Hammarby. Aspas, Suárez och Aidoo väntas alla starta.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar