Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 aug, 2019

Titta på Athletic Bilbao – FC Barcelona: TV & live stream

Atheltic Bilbao ställs emot FC Barcelona i premiären av La Liga. Vi visar er hur ni gör för att streama Bilbao – Barcelona live på internet. Matchen går att se på Bet365.

Äntligen drar ligorna runtom i Europa igång, och i helgen är det La Ligas tur! Först ut får vi se Athletic Bilbao – FC Barcelona, när lagen möts under fredag kväll. Avsparkstiden är 21:00, och den här artikeln ägnar vi åt att förklara hur ni kan hitta er live stream till premiären på Estadio San Mamés.

Vill du titta på Athletic Bilbao – FC Barcelona? Gör det på Bet365!

Streama all fotboll från La Liga på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Bilbao – FC Barcelona

För att streama Athletic Bilbao – FC Barcelona behöver du skapa ett konto på Bet365 och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan du titta på matchen direkt via live stream. Det går inte bara att hitta en Bilbao – Barcelona live stream utan du kan streama alla matcher i La Liga på Bet365.

Skapa ditt konto, sätt in minst 50 kronor och leta rätt på din liveström av Bilbao – Barcelona. Du kan ta ut pengarna så fort matchen är över, om du önskar.

Bildkvaliteten är bra och ljudet likaså. Du kan se matchen från mobil, dator eller surfplatta – det går att kolla från vilken plattform du vill!

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Athletic Bilbao – FC Barcelona (avspark 21:00 fredag 16 augusti)

Titta på Athletic Bilbao – FC Barcelona på TV

Det är inget fel med att kolla på fotboll via ström bakom en dator, men kan man inte titta på plats är det allra bästa sättet att se Bilbao – FC Barcelona, att kolla på TV. Att titta på fotboll på TV är synonymt med att äta chips, dricka läsk eller öl och koppla av – och det låter väl inte dåligt?

För bara en knapp vecka sedan annonserades det att CMore köpt sändningarna av La Liga från Strive. Det innebär att du till skillnad från förra säsongen kommer att kunna se en match som Bilbao – Barcelona på TV, då CMore till skillnad från Strive har TV-kanaler att tillgå.

Den kanal som kommer att sända Athletic Club – FC Barcelona är Sportkanalen. Där kan du kolla matchen direkt på nätet, och njuta av att se fotboll från Spanien av högsta kvalitet.

Inför matchen

FC Barcelona gäller givetvis, likt alltid, som favoriter. De har ett fantastiskt starkt lag och även om Lionel Messi missar matchen så finns det knappast brist på offensiva alternativ att tillgå. Luis Suárez, Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé, Coutinho… det vattnas i munnen på oss.

Centrala mittfältet är inte mycket sämre det. Coutinho kan även användas på innermittfältet, och utöver honom har man hans landsman Arthur samt Ivan Rakitic, Sergio Busquets och Frenkie de Jong.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar