Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 jan, 2020

Streama Real Madrid – Sevilla: Se matchen via live stream

Stormatch i La Liga på lördag. Se hur ni gör för att streama Real Madrid – Sevilla live på nätet.

La Liga är tillbaka efter ett kortare uppehåll, med en riktigt fin match direkt. På Estadio Santiago Bernabéu får vi se Real Madrid – Sevilla, när lagen gör upp om poäng i den viktiga toppkampen.

Vi visar er allt ni behöver veta om att titta på matchen online via live stream. Hitta din sändning till matchen och kolla på sammandrabbningen på internet eller TV.

Vill du titta på Real Madrid – Sevilla? Gör det på Bet365!

Streama La Liga på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Real Madrid – Sevilla live

Det går att se Real Madrid – Sevilla live på Bet365:s hemsida. Det enda du behöver göra för att låsa upp sändningen är att skapa ett konto på sajten och att göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan du ta del av alla live streams, från La Liga till att se fotboll från hela världen.

Det går att titta på Real Madrid – Sevilla från vilken enhet du vill. Se matchen från mobil, dator eller surfplatta.

Bilden och ljudet är av bra kvalitet, men du tvingas klara dig utan kommentatoter då Bet365 inte förser sina sändningar med några sådana.

  • 1. Gå till Bet365.com
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Real Madrid – Sevilla!

Titta på Real Madrid – Sevilla på TV

Precis som de flesta stora matcher kommer detta möte att TV-sändas. Kanalen som visar Real Madrid – Sevilla är C More Fotboll, och där kan du således se Luka Modrics Real ställas mot Ever Banegas Sevilla.

Avspark för matchen är satt till 16:00, men i vanlig ordning inleds CMores sändning något tidigare än så. Klockan 15:55 bjuds TV-tittarna in till Bernabéu, då Christopher Kviborg och Marcelo Fernández välkomnar er till arenan och sändningen. Båda dessa två herrar har blivit kända namn hos många fotbollsfans efter deras medverkan i Eurotalk.

Du som saknar C More Fotboll kan se matchen på TV om du väljer att koppla din Real Madrid – Sevilla live stream från datorn till TV-skärmen. Detta med hjälp av till exempel en HDMI-kabel.

  • TV: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 15:55
  • Avspark: 16:00

Inför matchen

Efter två veckors uppehåll är La Liga tillbaka i helgen, och vi skäms bort med en riktigt fin match på lördagseftermiddagen.

Real Madrid ligger för tillfället på andra plats i La Liga, med samma antal poäng (40) som FC Barcelona. Sevilla ligger på fjärde plats, på samma poäng som trean Atlético Madrid och fem poäng bakom toppduon.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar