Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 23 jun, 2020

Streama FC Barcelona – Athletic Bilbao: Live stream & TV

Barcelona Bilbao speltips

  • FC Barcelona kommer från ett poängtapp mot Sevilla, vilket innebar att Real Madrid övertog förstaplatsen.
  • Athletic Bilbao besegrade Real Betis i sin senaste match, och har ännu inte förlorat sedan innan uppehållet.
  • FC Barcelona har inte vunnit någon av de fyra senaste matcherna lagen emellan.
Vad FC Barcelona – Athletic Bilbao, omgång 31 i La Liga
Var Camp Nou, Barcelona
När Tisdag 23 juni, 22:00
Live stream Bet365

Vill du titta på FC Barcelona – Athletic Bilbao?

Streama matchen på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är du intresserad av att streama FC Barcelona – Athletic Bilbao? Hitta din live stream till matchen i La Liga tisdag 23/6.

Streama FC Barcelona – Athletic Bilbao

Väldigt många fotbollssupportrar kommer att sitta klistrade framför TV:n, datorn eller mobilen för att titta på FC Barcelona – Athletic Bilbao, när lagen möts i La Liga tisdag kväll. Men var kan man titta på matchen? Var visas den i TV och hur finner man en live stream? Vi reder ut frågetecknen.

Häng med för att se hur ni kan titta på Barca – Bilbao!

FC Barcelona – Athletic Bilbao live stream

Det är förvånansvärt enkelt att streama FC Barcelona – Athletic Bilbao online på nätet. För att titta på matchen online behöver du bara skaffa ett konto på Bet365, då de visar alla matcher från La Liga. Du måste även ha pengar på kontot, men det räcker med att du gör en insättning på minst 50 kronor för att kunna se FC Barcelona – Bilbao, och alla andra matcher i sajtens stora utbud.

Du kan ta ut pengarna direkt efter att matchen är slut, om du känner för det. Det räcker att du lämnar kvar 1 krona för att kunna fortsätta ta del av fotboll live streams, och sändningar av annan sport.

Bilden och ljudet håller bra kvalitet, och de engelsktalande kommentatorerna brukar vara duktigt pålästa.

Det går att se din live stream från vilken enhet du vill, och du kan även koppla sändningen till TV:n. För att göra det behöver du dock en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  3. Streama Barcelona – Athletic Bilbao

Titta på FC Barcelona – Athletic Bilbao på TV

Det går även att se Barcelona – Bilbao på TV. Den kanal som visar matchen är C More Fotboll. Har du den i ditt utbud sitter du lugnt i båten, och behöver inte koppla din Barcelona – Bilbao live stream till TV:n för att kunna titta där.

Matchen har avspark klockan 22:00.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 22:00

Inför matchen

FC Barcelona åkte på ett tungt poängtapp i den senaste omgången, då man inte riktigt räckte till mot Sevilla utan bara nådde ett oavgjort resultat. Nu är Real Madrid uppe på samma antal poäng, och ”Los Merengues” tar förstaplatsen på grund av starkare inbördes möten.

Antagligen är Antoine Griezmann tillbaka i startelvan till matchen mot Bilbao, och dansken Martin Braithwaite får kliva åt sidan.

Athletic Bilbao har ännu inte förlorat en match sedan återstarten. Man har visserligen bara spelat tre. Laget ligger i mitten av tabellen, utan risk för nedflyttning men man har faktiskt en hyfsad chans att knipa någon av placeringarna som ger Europaspel kommande säsong. Det blir dock tufft, och då krävs det att man fortsätter lika bra som man gjort ifrån sig på sistone.

Fotbollsquiz

serie a quiz
fotbollsquiz
Hur mycket vet du om Serie A? Har du hyfsad koll, stenkoll eller ingen koll överhuvudtaget? Testa dig själv i vårt quiz och se om du kan få 10 rätt av 10!
23 december, 2023
Fotbollsquiz för barn
fotbollsquiz
Hur bra koll har du på fotboll? Testa detta fotbollsquiz för barn!
23 december, 2023
Premier League quiz
fotbollsquiz
Vad vet du om Premier League! Gör vårt PL-quiz, med tio frågor om världens största fotbollsliga!
23 maj, 2023

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar