Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 7 maj, 2022

Streama Atletico Madrid – Real Madrid: Se live stream & TV (8/5)

Fotboll från Wanda Metropolitano där regerande mästarna Atletico Madrid ställs mot nyblivna mästarna Real Madrid.

Ligan är redan avgjord, när det återstår 4 omgångar. Atletico Madrid behöver dock försvara sin 4:e plats i tabellen.

Streama derbyt på den enheten som passar dig bäst. Eller på en TV, om du vill ha bästa bild- och ljudupplevelse.

Streama Atletico Madrid – Real Madrid på Unibet

Se fotboll hos Unibet

Vad: Atletico Madrid – Real Madrid, La Liga
Avspark: Den 8/5, kl. 21:00
Vart: Wanda Metropolitano
Live stream: Unibet
TV: Cmore
Speltips: Under 2,5 mål (1.87 hos Unibet)

De regerande La Liga mästarna tar emot stadsrivalen Real Madrid, som nyligen har korats till nya mästare i Spanien. Då rekommenderar vi att spela på odds hos Unibet Sverige.

Förutom att utbudet är massivt i alla typer av derbytillställningar spelar du också hos en svensk bettingsida med licens.

Hos Unibet får du fullständig sida som erbjuder både live streaming och höga odds, på alla matcher från de stora ligorna och de stora turneringar.

Det utlovas alltid en hög underhållning när Madrid lagen, två av världens allra bästa fotbollslag, drabbas samman. Det brukar också hetta till mellan spelarna och sluta med en hel del ostskivor.

Toppmötet går att se på många olika sätt. Vi går igenom de två som vi tycker är lättast och bäst.

Streama Atletico Madrid – Real Madrid live

Hos Unibet kan du se Atletico Madrid och Real Madrid göra upp i den spanska La Liga, online.

Det är lätt att komma igång och streama derbyt online, även med mobilen.

Du behöver först registrera ett konto. Se nedan hur du snabbast kommer igång:

 1. Klicka dig vidare till Unibet
 2. Registrera ett konto
 3. Gör en insättning på minst 50 SEK
 4. Streama Atletico Madrid mot Real Madrid

Se på TV

Tyvärr TV-sänds inte El Derbi. Det finns alltså ingen vanlig svensk TV-kanal som brukar visa La Liga matcher. Det fungerar på följande sätt att Cmore sänder ut sina matcher via en streamingtjänst. Där väljer du i urvalet vilken match som ska streamas.

Det går att koppla över livestreamen till en TV-skärm. Först då får du den allra bästa grafiken och upplevelsen.

Du behöver skapa ett konto hos Cmore. De har alla rättigheter till att visa alla La Liga matcher i Sverige.

Att komma igång enkelt och går snabbt. Det är bara att registrera ett konto gratis, välj ett abonnemang som passar dig och börja titta på en Atletico Madrid – Real Madrid stream.

Så här:

 • Klicka dig vidare till Cmore
 • Öppna ett konto gratis
 • Välj ett abonnemang som heter Plus, Premium eller Premium Plus
 • Ta dig vidare till alla live sändningar
 • Starta din Atletico Madrid – Real Madrid live stream

Sändningen startar 10 minuter innan matchen, alltså klockan 20:50. Under matchen får du sällskap av de svenska kommentatorerna Christopher Kviborg och Henok Goitom.

Inför matchen

Denna säsong är det en klasskillnad mellan Madrid lagen. Atletico Madrid har 20 poäng upp till Real Madrid, när det återstår 4 omgångar. Det är pinsamt, minst sagt.

Formen är inte heller något att hänga upp i julgranen hos Atletico Madrid, som har misslyckats med att näta i de två senaste omgångar. Då har man mött Granada CF och Athletic Bilbao. Mot Granada blev det mållöst och mot Bilbao en 0-2 förlust på San Mames.

Detta derby betyder väldigt mycket för Atletico Madrid ändå, som behöver försvara sin Champions League plats. Under sig har de 5:an Real Betis, som har 3 poäng färre. Målskillnaden är lika stor. Vilket innebär att om Atletico Madrid förlorar mot Real Madrid, samtidigt som Real Betis slår FC Barcelona, så tappar Atletico Madrid sin 4:e plats, på målskillnad.

Frågan är hur pass motiverade Real Madrid är inför en sådan drabbning. Det handlar inte bara om att de är redan klara mästare. Utan också om att de i veckan har vänt ett underläge mot Man City i semifinalen i Champions League och slagit ut Premier League mästarna. Finalen på Stade de France spelas den 28 maj 2022. Fram till dess ska ligamatcherna bara spelas av, utan att några nya skador dras på nyckelspelarna.

Detta derbymöte bli bli något avslaget, då Atletico Madrid inte är i toppslag, samtidigt som Real Madrid vill spara krafter till den viktigaste drabbningen denna säsong.

Därför faller vårt speltips på att vi får se som mest 2 mål i matchen, men inga fler än så.

 • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
 • Odds: 1.87
 • Bettingsida: Unibet

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar