Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Extra: Kaká vill lämna Real Madrid

Trots att den brasilianska mittfältaren Kaká äntligen återförenats med Carlo Ancelotti efter många framgångsrika år tillsammans i AC Milan så kommer han inte att stanna i Real Madrid. I en intervju förklarar Kaká att det är dags för honom att söka sig vidare.

– Jag vill lämna. Jag tycker att det är rätt tillfälle för mig att lämna och för klubben att släppa mig. Jag har pratat med Carlo Ancelotti och klubben och alla känner till det här, avslöjar Kaká.

– Jag har det ganska tufft i laget just nu och klubben vet vad jag vill. Det är min skyldighet att fortsätta jobba och träna hårt, men min pappa jobbar redan på att hitta alternativ. Jag tror att det här är det bästa för både mig och klubben. Vi kan bara hoppas att det här löser sig innan måndag och min avsikt är att stanna i Europa, säger 31-åringen.

Kaká har haft stora problem att bli ordinarie i Real Madrid sedan flytten från Milano 2009 och med Gareth Bales troliga övergång inom de närmaste dagarna blir konkurrensen om mittfältsplatserna i laget än hårdare.

Nyheten kommer mycket lägligt för både Manchester United och Arsenal som är i behov av offensiv kraft på respektive mittfält.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar