En seger mot Real kommer att eka

Manchester United tvingades se slutspelet i Champions League från sidan efter att mycket överraskande slagits ut i gruppspelet ifjol. 

Den här gången gjorde Sir Alex Ferguson historien kort med konkurrenterna i gruppen och tog sig enkelt vidare som gruppettor – bara för att i december lottas mot självaste Real Madrid i åttondelsfinal.

– Det här kan lyfta allihop. Om vi kan besegra Madrid så kommer det att skicka ett viktigt meddelande till de andra lagen, säger Patrice Evra till reportrar. 

– Man får inte glömma att vi åkte ur i gruppen förra säsongen och folk kanske har den bilden av Manchester United i Europa. Det måste vi ändra på. Därför tycker jag att det är ett perfekt tillfälle att verkligen visa vilka vi är.  

På onsdag i nästa vecka spelas den första matchen i Madrid.

– Jag ser verkligen fram emot matchen mot Real Madrid. Jag har väntat på ett stormöte i Europa länge och det här är antagligen det största mötet sedan Barcelona 2008. Fansen har också väntat på det här – Manchester United mot Real Madrid är en match för stora spelare, stora karaktärer och stora personligheter.