Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 feb, 2013

En seger mot Real kommer att eka

Manchester United tvingades se slutspelet i Champions League från sidan efter att mycket överraskande slagits ut i gruppspelet ifjol. 

Den här gången gjorde Sir Alex Ferguson historien kort med konkurrenterna i gruppen och tog sig enkelt vidare som gruppettor – bara för att i december lottas mot självaste Real Madrid i åttondelsfinal.

– Det här kan lyfta allihop. Om vi kan besegra Madrid så kommer det att skicka ett viktigt meddelande till de andra lagen, säger Patrice Evra till reportrar. 

– Man får inte glömma att vi åkte ur i gruppen förra säsongen och folk kanske har den bilden av Manchester United i Europa. Det måste vi ändra på. Därför tycker jag att det är ett perfekt tillfälle att verkligen visa vilka vi är.  

På onsdag i nästa vecka spelas den första matchen i Madrid.

– Jag ser verkligen fram emot matchen mot Real Madrid. Jag har väntat på ett stormöte i Europa länge och det här är antagligen det största mötet sedan Barcelona 2008. Fansen har också väntat på det här – Manchester United mot Real Madrid är en match för stora spelare, stora karaktärer och stora personligheter. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar