Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 feb, 2013

Det här Barcelona är bäst någonsin

Trots att Barcelona är på väg att slås ut ur Champions League så är det inga som helst tvivel om att Barcelonas nuvarande trupp är den bästa någonsin, det menar klubbens president Sandro Rosell. 

– Det här Barcelona är det bästa laget någonsin. Man säger att allt rör sig i cykler om tre år men vi har redan haft fyra fantastiska år. Vi får se hur vårt femte år går men det ser bra ut, säger Rosell till Sic Noticias. 

– De här laget har redan brutit den treårsregeln. Det kommer alltid en liten svacka, men det här laget har för avsikt att göra den svackan så kort som möjligt. 

När samtalet gled in på kommande värvningar och inte minst Neymar svarade Rosell: 

– Barca vill alltid ha de bästa spelarna. Utöver de spelare som vi tar upp inom klubben så är vi alltid ute efter spelare som kan förstärka laget. Jag vet inte vad som gäller kring Neymar. han har kontrakt till 2014. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar