Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2014

Bale redo för match mot Málaga

I slutet av förra veckan framkom det i spanska Marca att Real Madrid värvat Gareth Bale utan vetskapen om en kronisk ryggskada. Men att walesaren måste operera sin rygg är spekulationer som Real-presidenten Florentino Pérez viftar undan.

– Jag är förvånad, det är svårt att förstå sig på en sådan elak historia. Det är första gången jag har hört talas om den saken. Tidningen skrev också att jag ska ha känt till skadan under den obligatoriska läkarundersökningen vilket är helt falskt, säger Pérez till Punto Pelota.

– Det är väldigt allvarligt eftersom det har med Real Madrids och Bales anseende att göra. Det kan skada väldigt mycket och det är inget litet problem. Vi vill ta reda på hur det här kunde ske.

– Vad värre är är att en reporter från Marca ska ha ringt upp vårt medicinska team och Bales agent och valt att inte ta med en enda rad om vad de sade. Det här var helt enkelt skapat för att skada vilket gör mig förvånad.

Påståendena om att Bale lider av diskbråck är helt felaktiga menar Pérez.

– De säger att han har diskbråck när han inte har det och våra jurister ser över vad vi kan göra åt det här. Bale behåller lugnet och är troligen redo för matchen mot Málaga på lördag.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1549 Artiklar