Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 nov, 2017

Troja/Ljungby – Modo: Stream från HockeyAllsvenskan

Varken Troja/Ljungby eller Modo Hockey har klarat sig speciellt bra hittills i HockeyAllsvenskan 2017/18. Det innebär inte att matchen lagen emellan är ointressant. Tvärtom!

Vi känner till att der finns många i Sverige som vill kunna strema Troja/Ljungby – Modo. Därför kommer vi här hjälpa dig med att hitta en live stream till matchen. Med hjälp av denna sändning så kommer du att kunna se matchen direkt i din TV, dator, surfplatta eller mobilen.

Det är alltid ett ganska högt tryck på att streama matcher från HockeyAllsvenskan när Modo spelar. Därför tror vi att det kommer vara en del som kommer leta knep för att streama Troja/Ljungby – Modo den 20/11.

  • Nedsläpp: Den 20/11, kl. 19:00
  • Arena: Ljungby Arena
  • Visas hos: Cmore
  • Live score & odds: bet365

Så kan du streama Troja/Ljungby – Modo

När det kommer till svensk sport och ishockey så är det främst en sajt som kan hjälpa dig med live streams. Den sajt som vi rekommenderar för att se matcher från HockeyAllsvenskan är Cmore. Denna streamsida har under en lång tid valt att sända live från alla matcher från både SHL och HockeyAllsvenskan.

Självklart kommer det inte ske ett undantag inför matchen vi skriver om här. Det innebär i förlängningen att det är fullt möjligt att streama Troja/Ljungby – Modo från HockeyAllsvenskan.

Att kunna kolla på Troja/Ljungby – Modo live inne hos Cmore är fullt möjligt för alla medlemmar som har köpt ett abonnemang. Ett abonnemang kan liknas med ett premium. Där du betalar in pengar för att sedan kunna streama den sport från Sverige som du allra helst vill se.

Inne hos Cmore så har de ett utbud där de sänder matcher från HockeyAllsvenskan, SHL. Utöver ishockey så ställer de även upp med live stream från Allsvenskan och Superettan i fotboll och mycket mera.

Cmore är helt klart en streamingstjänst som vi rekommenderar till dig som vill ta del av så mycket svensk sport som det bara går.

Nedanför redogör vi hur du enkelt och snabbt kan börja streama Troja/Ljungby – Modo från HockeyAllsvenskan den 20/11.

  • Gå till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Köp premium
  • Se Troja/Ljungby – Modo live stream

ljungby hockey arena

All svensk ishockey på ett ställe!

Vi kan helt klart rekommendera Cmore för dig som älskar den ishockey som spelas varje år i Sverige. Vi är bortskämda med att ha en av världens främst hockeyligor i Sverige och producerar varje säsong nya unga spelare som tar klivet över till NHL.

Det är ingen hemlighet att SHL och HockeyAllsvenskan följs av många intresserade svenskar. Både live på arenorna och via live streaming.

De allra flesta som är intresserade av svensk ishockey från HockeyAllsvenskan och SHL känner redan till att det är just Cmore som gäller.

Däremot så är det aldrig fel att återigen uppdatera våra läsare om vilken tjänst som har alla rättigheter att sända matcherna från hockeyligorna i Sverige.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar