Oliver Ekman-Larsson
NYHETER

Oliver Ekman-Larsson bär kaptensbindeln under hockey-VM i Slovakien.

Det börjar bli dags för ishockey-VM att dra igång, när mästerskapet spelas i Slovakien i mitten och slutet av maj. Truppen har formats och nu har även lagkaptenen utsetts.

Oliver Ekman-Larsson är den som får äran att bära ett C på bröstet när Sverige åker runt på skridskorna och ska försöka nå framgångar på isen.

För er som vill streama hockey-VM 2019 live, kan ni följa länken. Oliver Ekman-Larsson, som var med när Sverige vann VM-guld 2017 och 2018, är lycklig över utnämnandet.

– Det här är en jättestor ära, och det ska bli oerhört kul att få chansen att bära bindeln. Många bra spelare har varit lagkaptener genom åren i landslaget, så det här är jättestort för mig, säger Ekman-Larsson.

Läs även vår guide med odds, kampanjer & erbjudanden under hockey VM. Perfekt för dig som vill spela på betting under turneringen. 

"Bra pondus, viktig roll i laget och bra kommunikation med ledarna"

I fjolårets VM var Ekman-Larsson vice lagkapten, och den här säsongen har backen varit lagkapten i NHL-laget Arizona, där han spelar sin klubblagshockey.

Förbundskaptenen Rikard Grönborg har berättat att Ekman-Larsson har stort pondus, en viktig roll i laget och kommunicerar bra med ledarna. Därför är han bra material till att vara kapten.

Ekman-Larsson själv säger att han är en ganska tyst person utanför isen, men att han ute i hockeyrinken pushar på och snackar mycket.

– Jag försöker att vara mig själv, säger Ekman-Larsson. Jag har alltid pushat mycket på isen och försökt att vara en ledare. Vid sidan av isen är jag ganska tyst och lugn, men om man behöver ryta till och snacka i omklädningsrummet har jag inga som helst problem med det.

Oliver Ekman-Larsson är född i Karlskrona och spenderade sina första säsonger på seniornivå i Leksands IF. Därefter gick han till Arizona Coyotes (som då hette Phoenix Coyotes) år 2010, där han spelar idag. 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se