Finland - Sverige live stream och speltips
NYHETER

Speltips, live stream och rapport inför Tre Kronors kvartsfinal mot Finland i ishockey-VM 2019.

Streama Sverige – Finland

Intresset över att streama Sverige – Finland live på nätet kommer att vara riktigt stort. Många vill se Tre Kronor spela kvartsfinal, och således kommer folk att söka sig information online om hur man tittar på matchen.

Som tur är går det att titta på matchen på nätet, med hjälp av Bet365. Bettingsidan visar alla matcher från hockey-VM direkt på nätet, och därför kan du kolla på din Tre Kronor – Finland live stream så länge du har konto på sidan.

Skapa ditt konto på Bet365 och titta på Sverige – Finland! Du måste även sätta in minst 50 kronor för att låsa upp din livesändning av matchen. Sedan går det att streama Tre Kronor – Finland från valfri plattform – kolla på matchen från mobil, surfplatta eller dator.

  • 1. Skapa ett konto på Bet365
  • Sätt in 50 kr att spela på odds för
  • Hitta Sverige – Ryssland stream (23 maj 20:15)
  • Se matchen live!

Ovan kan du titta och njuta av den historiska vändningen mot Finland i ishockey-VM 2003.

Tre Kronor - Finland: Speltips & odds

Hur går det då för Sverige mot Finland i kvartsfinalen av ishockey-VM 2019? Sverige går in i matchen som favoriter, och det är inte särskilt konstigt om man jämför de två trupperna med varandra.

Sverige förlorade mot Ryssland igår, vilket var en tråkig match för oss svenskar. 7-4 är inga roliga siffror att få i baken, men vi kan trösta oss med att Finland inte heller hade den bästa avslutningen på sitt gruppspel.

Om Finland hade besegrat Tyskland i sin sista gruppspelsmatch hade man vunnit gruppen och då fått slippa Sverige och istället få möta Schweiz i kvartsfinalen. Men finländarna förlorade med 4-2, till förbundskapten Jukka Jalonens stora ilska. Efter matchen gick Jalonen ut och sågade sitt eget lag:

– Om vi spelar så här förlorar vi kvartsfinalen på torsdag och åker ur VM. Vi måste försvara oss starkare mot puckhållarna – och för satan inte med klubban lyft mot himmelen. Nu måste jag ge mina spelare en liten påminnelse om vad bra lagspel handlar om och om vad för kamp som krävs. Jag ska påminna dem om det, sade Jalonen efter matchen.

Finland tog 16 poäng under sina 7 gruppspelsmatcher, medan Sverige ”bara” tog 15 poäng. Ändå vågar vi hålla Sverige som klar favorit här. Vi ska nämligen komma ihåg att Sveriges grupp var betydligt tuffare än Finlands, med många starka nationer samlade.

Vi tippar att Sverige vinner den här matchen, och spelar Sverige att vinna under ordinarie tid till 1.58 gånger pengarna.

  • Tips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 1.58, Bet365

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se