NYHETER

Här kommer vi ge dig den hjälp som krävs för kunna se Skellefteå AIK - Färjestads BK live!

Två meriterad hockeylag i SHL kommer att ställas mot varandra den 21 september. Lagen som kommer skapa denna match i den andra spelomgången av SHL är Skellefeå AIK och Färjestads BK.

Inte helt oväntat så kommer du att kunna streama Skellefteå – Färjestad direkt på nätet. Du kan då välja om du vill starta din live stream från matchen på din dator, mobil eller TV.

Det finns mer knep att anänvda dig av utöver en Skellefteå – Färjestad stream om du vill se SHL live. Det kommer även finnas chans att se matchen på TV eller väl inne på arenan. Här ger vi dig de tips som finns för att kunna kolla på SHL matcher.

saik vs fbk i shl

  • Matchstart: Den 21/9, kl. 19:00
  • Arena: Skellefteå Kraft Arena
  • Visas hos: Cmore

Kolla via live stream

Är det ett knep som vi rekommenderar för dig som vill se Skellefteå – Färjestad live så är det via en stream. En Skellefteå – Färjestad stream kommer du enkelt att hitta hos den sida som har rättigheter att visa SHL hockey på nätet.

I Sverige så finns det en aktör som har ensamrätt att streama Skellefteå AIK – Färjestad. Det är Cmore som utöver denna match kommer ha massor av annan ishockey och sport som du kan titta på.

För att streama ishockey från SHL inne hos Cmore så behöver du först och främst ett konto. Detta konto är för dig att skapa, och tar knappt en minut att registrera.

Det är däremot inte möjligt att se Skellefeå AIK – Färjestads BK stream hos Cmore. Om du vill se matchen live så behöver du köpa till det abonnemnag eller pay-per-view som finns. Det kommer att kosta dig lite pengar, men ge dig tillgång till att streama SAIK – FBK online. Utöver den matchen så kommer du även få tillgång till massor av annan hockey och sport som finns att tillgå inne hos Cmore.

Nedan kommer vi ge dig de enkla stegen som du bör gå genom för att kunna live streama Skellefteå AIK när de spelar mot Färjestads BK den 21 september.

  • Gå vidare till Cmore
  • Skapa konto & köp abonnemang
  • Gå till alla live streams från SHL
  • Streama Skellefteå – Färjestad

Se på TV

Det kommer även vara möjligt för dig att se matchen på din TV. Likt som när det kommer till live streams, så finns är det Cmore som du bör kontakt för att se Skellefteå – Färjestad på TV.

Matchen kommer sändas på en av deras sportkanaler. Har du inte redan dessa TV-kanaler på din TV så rekommenderar vi dig att kontakta Cmore via mail, eller telefon. Därefter så kommer de se till att du kommer kunna se SHL på TV.

skellefteås hockey arena

Biljetter till matchen

Om du fortfarande vill se matchen, men inte vill ta hjälp av live streams eller TV. Då rekommenderar vi istället dig att köpa biljetter för att kunna se matchen på arenan. Det finns biljetter att köpa till Skellfetå Kraft Arena.

Det bästa sättet för att snabbt kunna köpa biljett, för att sedan kunna säkra din plats är att surfa in på Skellefteå AIKs hemsida. Där kommer du hitta massor av information som till slut kommer ta dig till biljettköp.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se