Streama Luleå – Färjestad: Live stream & TV från SHL

  • Färjestad och Luleå är de två största favoriterna till att lyfta Le Mat-pokalen
  • Två fysiskt starka lag som möts ikväll, räkna med rejäla smällar i plexiglasen
  • Hur kommer spelarna att reagera på att spela inför tomma läktare?
Vad Luleå – Färjestad omgång 1 SHL
Var Coop Norrbotten Arena, Luleå
När Lördag 19 september, 18:00
Live stream Streama Luleå – Färjestad

Vill du titta på ishockey?

Streama ishockey på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Luleå – Färjestad online

Att komma igång med en Luleå – Färjestad live stream går på mindre än ett par minuter. Allt du behöver veta för att starta upp en Luleå – Färjestad live stream kommer vi att gå igenom i texten nedan. Samt även vad vi tror om matchen och hur du följer hela SHL via live stream.

Luleå – Färjestad live stream

När det kommer till en Luleå – Färjestad stream online är det inga mindre än Cmore som äger rättigheterna. Det innebär att det är dit vi måste vända oss för att få tillgång till en stream på kvällens stormatch.

Att starta upp en Luleå – Färjestad stream går på bara ett par minuter och vi kommer att guida dig igenom steg för steg. Allt för att göra det så smidigt för dig som möjlighet att komma igång med en hockey stream.

  • Skapa ett konto på Cmore
  • Välj till deras sportpaket som inkluderar SHL
  • Titta på Luleå – Färjestad stream

Titta på Luleå – Färjestad på TV

Det kommer tyvärr inte finnas någon möjlighet att följa Luleå – Färjestad på tv. Men häng inte läpp över det! Det kommer faktiskt att visas en del matcher på TV4 under hösten, vintern och våren. Håll utkik bara vilka matcher det är som sänds så du inte missar när ditt favoritlag spelar.

Missa inte att du även kan se en Frölunda – HV 71 live stream

Ett alternativ om du gärna vill se matchen på tv är att strömma matchen. Det fungerar lika bra att streama via sin dator, mobil, surfplatta eller direkt på teven. Har du en chromecast eller appletv är det bara att ladda ner cmores applikation. Sedan är det bara att sätta igång matchen och följa den direkt på teven.

Inför matchen

Som sagt, detta är de två favoritlagen att kamma hem hela grundserien och sedan också ett slutspel. Färjestad såg oerhört starka ut under förra säsongen precis som Luleå. Detta kommer alltså att kännas lite som en seriefinal trots att det är första omgång för säsongen.

Det kommer att bjudas på en härlig kamp mellan två lag som har helt olika spelstilar. Färjestad har varit väldigt momentum-styrda och när de väl kommit igång är de oerhört svåra att sätta stopp för. Spelet har därför inte alltid blivit så strukturerat men med en rutinerad stomme har det ändå hållit hyfsat bakåt.

Luleå spelar en lite mer defensiv och metodisk ishockey. Matcherna glider sällan iväg åt något håll utan det är alltid under kontrollerade former. Lite tråkigare att titta på, men jag kan tänka mig att Luleå-supportrarna föredrar det som vinner laget matcher.

Liknande artiklar

Fullt av stjärnor i Tre Kronor till OS 2022 – Första presenterade
Fullt av stjärnor i Tre Kronor till OS 2022 - Första presenterade
Landslagen storsatsar inför OS 2022. Tre Kronor har lagt till tre superheta namn till sin preliminära trupp! …
4 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Premiär i SHL – Speltips för alla matcher (11/9)
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Den första omgången i SHL 2021/22 kommer att starta den 11 september, Vi hjälper dig med speltips och bästa odds inför alla matcherna! …
9 september, 2021 | Jimmie Nyman
Fem svenska klubbar förbereder inför CHL
Fem svenska klubbar förbereder inför CHL
Just nu har fem SHL-klubbar fokus på gruppspelet i CHL - Champions Hockey League. Vi tar tempen på de svenska lagen! …
17 augusti, 2021 | Jimmie Nyman