Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 9 okt, 2020

Streama Luleå – Brynäs direkt: Live stream & TV på SHL

Luleå - Brynäs live stream online

  • Luleå har tagit poäng i samtliga fem inledande matcher
  • Brynäs blev nollade mot Frölunda senaste matchen
  • Försvarsspelet har varit Brynäs akilleshäl i inledningen av säsongen
Vad Luleå – Brynäs, omgång 6 SHL
Var Coop Norrbotten Arena, Luleå
När Lördag 10 oktober, 15:15
Live stream Streama Luleå – Brynäs på Cmore

Vill du titta på ishockey?

Streama ishockey på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+
Se en Luleå – Brynäs live stream enkelt och smidigt. Allt du behöver veta för att få en riktigt mysig hockeylördag hittar du längre ner i texten. Vi guidar dig till bäst SHL stream online.

Streama Luleå – Brynäs online

Är du på jakt efter en Luleå – Brynäs stream online har du kommit helt rätt. Vi har koll på läget och kommer guida dig raka vägen till en riktigt bra hockey stream. Dessutom kommer du att kunna se samtliga omgångar från SHL på ett och samma ställe. Smidigt, enkelt och en känsla av kvalitet är tre ord att beskriva denna Luleå – Brynäs stream.

Så vänta inte till sista sekund innan du startar upp en SHL stream online. När vi ändå hjälper dig är det lika bra att få den simpla processen avklarad. Sedan är det bara att klicka igång sändningen några minuter innan nedsläpp.

Luleå – Brynäs live stream

När det kommer till SHL och en Luleå – Brynäs live stream är det streamgiganten Cmore vi får vända oss till. Det är den streamingtjänst som äger rättigheterna för att sända SHL streams. Den allra största fördelen med det är att samtliga matcher som sagt sänds på ett och samma ställe.

Missa inte att följa en HV 71 – Färjestad live stream

Det är bara att scrolla igenom tablån och välja den match som intresserar dig mest. En steg för steg guide hittar du här nedan hur startar din Luleå – Brynäs live stream.

  • Gå in och skapa ett konto hos Cmore
  • Välj till sportpaketet All Sport
  • Titta på Luleå – Brynäs live stream

Titta på Luleå – Brynäs på TV

Ibland så har vi hockeyfans lite tur. Vill du se Luleå – Brynäs på tv sänds matchen på TV4, vilket såklart är helfestligt då det är en vanlig kanal i många hushåll. Slå på TV4 klockan 14:30 och häng med i försnacket inför den fulla SHL omgången.

Om du inte har HD kanaler och vill se matchen i HD kvalitet går det utmärkt att strömma matchen direkt till teven. Då krävs sportpaketet All Sport från Cmore.

Inför matchen

Luleå har börjat säsongen på ett otroligt bra sätt, bäst i SHL efter fem spelade omgångar. Laget har egentligen bara haft en svaghet och det har varit målvakten David Rautio. Med 87,8% i räddningsprocent är det väldigt imponerande att laget trots allt vunnit fyra av fem matcher.

Luleås mest intressante spelare är ingen mindre än andrakeepern Jesper Wallstedt. Han har stått en match där han räddade 95,2% av skotten och ser ut att bli ett tidigt draftval 2021. Det ska bli oerhört intressant om han får fler chanser med tanke på Rautios svaga inledning. Helt klart en av ligans mest intressanta talang att hålla ögonen på.

Liknande artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
ishockey
Sveriges första matcher i ishcokey VM blir väldigt het. Direkt ställs Tre Kronor mot giganten USA. Läs om hur du kan se matchen live på nätet eller på TV.
09 maj, 2024
ishockey
Se alla spelare som har tagits ut till Tre Kronors trupp inför Ishockey VM 2024.
02 maj, 2024

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar