Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 okt, 2020

Streama Frölunda – Skellefteå: Live stream & TV från SHL

Frölunda - Skellefteå live stream från SHL

  • Frölunda har bara släppt in fem mål på fem matcher, minst i SHL
  • Skellefteås storstjärnor har haft svårt att producera, yngre förmågor är de som visat framfötterna
  • Lagen möttes för elva dagar sedan, då vann Skellefteå.
Vad Frölunda – Skellefteå, omgång 6 SHL
Var Scandinavium, Göteborg
När Måndag 12 oktober, 19:00
Live stream Streama Frölunda – Skellefteå på Cmore

Vill du titta på ishockey?

Streama ishockey på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är du ute efter en Frölunda – Skellefteå live stream har du hittat helt rätt. Vi kommer att steg för steg gå igenom hur du kan hitta en riktigt bra SHL stream online. Allt du behöver veta hittar du längre ner i texten.

Streama Frölunda – Skellefteå online

Att bekvämt och smidigt kunna se en Frölunda – Skellefteå stream online är såklart önskvärt. Och det är faktiskt väldigt enkelt nu för tiden att komma igång. Förr var det krångliga kanalpaket och allt vad det innebär. Idag är allt mycket smidigare och du ser hela SHL via live stream på ett och samma ställe.

Så se till att vara redo med en Frölunda – Skellefteå live stream när pucken släpps i Scandinavium ikväll. Med tanke på att det bara spelas en omgång ikväll kommer matchen att helt klart vara kvällens höjdpunkt.

Frölunda – Skellefteå live stream

För att kunna följa en Frölunda – Skellefteå live stream krävs det att du skapar ett konto hos Cmore. Det är där alla matcher sänds, inklusive hela slutspelet. Det är väldigt smidigt att bara klicka upp tablån och välja den matchen som en tycker är mest intressant.

  • Gå till Cmore och skapa ett konto
  • Välj till deras sportpaket ”All sport”
  • Titta på Frölunda – Skellefteå stream

Titta på Frölunda – Skellefteå på TV

Vill du se Frölunda – Skellefteå på tv är det kanalen Cmore Hockey som gäller. Skulle det vara så att du inte har tillgång till kanalen går det smidigt att bara skapa ett konto online. Sedan kan du strömma matchen direkt från en dator, mobil eller surfplatta direkt till teven.

Inför matchen

Niklas Rubin är helt klart Frölundas starkaste lysande stjärna såhär långt i SHL. Han är för tillfället den bästa målvakten i hela ligan och har garanterat fångat intresset från flera NHL-klubbar. På fyra matcher har han en räddningsprocent på otroliga 96.2 Dessutom har Rubin hållit nollan tre av fyra matcher.

Produktionen framåt har faktiskt inte varit särskilt imponerande för göteborgarna. Och Frölunda kan inte alltid förvänta sig att Rubin ska hålla nollan. Produktionen framåt måste helt enkelt bli bättre för att poängen ska fortsätta trilla in.

Skellefteå har precis som Frölunda börjat säsongen bra. Men det stora frågetecknet är såklart lagets två stora stjärnor i form av Joakim Lindström och Oscar Möller. Tillsammans har de på sex matcher stått för en poäng. Jämfört med i fjol då de gjorde 76 poäng tillsammans på ungefär 50 matcher. Två spelare som inte direkt är gratis och som klubben förväntar sig mycket av.

Andra spelare har dock klivit fram ordentligt och tagit för sig när stjärnorna lyst med sin frånvaro. Jonatan Berggren och Jesper Fröden är två spelare som vuxit ut till storspelare såhär långt. Två spelare värda att hålla ögonen på.

Liknande artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
23 maj, 2024
ishockey
Sveriges första matcher i ishcokey VM blir väldigt het. Direkt ställs Tre Kronor mot giganten USA. Läs om hur du kan se matchen live på nätet eller på TV.
23 maj, 2024
ishockey
Se alla spelare som har tagits ut till Tre Kronors trupp inför Ishockey VM 2024.
23 maj, 2024

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar