Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 19 sep, 2020

Streama Frölunda HC – HV71: Live stream & TV från SHL

Frölunda HV 71 live stream online shl

  • Premiärmatch med derbykänsla mellan två favorittippade lag
  • Kommer Frölundas nyförvärv Jan Mursak att leva upp till förväntningarna?
  • HV 71 har vunnit fyra av de fem senaste matcherna mot Frölunda
Vad Frölunda – HV 71 omgång 1 SHL
Var Scandinavium, Göteborg
När Lördag 19 september, 15:15
Live stream Streama Frölunda – HV71

Vill du titta på ishockey?

Streama ishockey på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Missa inte att komma igång med en Frölunda – HV 71 live stream från premiären. Här nedan visar vi allt du behöver veta för en riktigt härlig hockeylördag.

Streama Frölunda – HV 71 online

Äntligen är det dags för SHL-premiär och allt du behöver veta för att komma igång med en Frölunda – HV 71 live stream hittar du här. Är du ute efter en riktigt bra hockey stream har du kommit helt rätt. Se till att vara redo när pucken släpps under lördagen med en riktigt bra Frölunda – HV71 live stream. Detta är en match du absolut inte vill missa.

Frölunda – HV 71 live stream

För att komma igång med en Frölunda – HV71 stream online krävs det att du först och främst vet vilka som sänder matchen. De som äger rättigheterna att sända just en Frölunda – HV 71 live stream är inga mindre än Cmore. Allt du behöver känna till för att komma igång med en Frölunda – HV71 live stream läser du här nedan.

  • Skapa ett konto hos Cmore
  • Välj deras sportpaket
  • Titta på Frölunda – HV 71 via stream

Svårare än så är det faktiskt inte att komma igång med en riktigt bra SHL stream online. Den allra största fördelen är att du kommer att kunna se alla framtida matcher på ett och samma ställe. Så se till att vara redo när pucken släpps 15:15 under lördagen.

Titta på Frölunda – HV 71 på TV

Vissa matcher från årets upplaga av SHL kommer att visas på TV4, helt gratis. Matchen mellan Frölunda – HV71 är en av flera matcher som sänds direkt på tv-kanalen. Så det finns alltså möjlighet att följa mötet direkt i tv-rutan.

Slå på fyran klockan 14:30 för att inte missa något av uppsnacket och experternas analyser. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av lördagsunderhållningen.

Inför matchen

Det är två lag som värvat hårt inför säsongen och som alltid siktar på att vinna SM-guld. Pandemins framfart såg till att det inte blev något slutspel förra säsongen. Vilket alltså betyder att Frölunda fortfarande räknas som regerande mästare.

Hur matchen kommer att utspela sig är oerhört svårt att spekulera i. Det är två lag som spelar en underhållande hockey, men räkna med att Frölunda kommer föra matchen.

Några spelare som är värda att hålla ögonen på är Frölundas #9 Jan Mursak, som göteborgarna hämtat in från schweiziska SC Bern. För er som är inbitna fans känner ni säkert igen namnet. Slovenen spelade i Frölunda säsongen 17/18 och gjorde då 20 poäng på 15 matcher. Återstår att se ifall han lyckas hålla den nivån såhär tre år senare.

En annan man att hålla ett öga på är Frölundas #10 Jens Olsson. Ni minns han som nästan klappade till en funktionär för några år sedan? Kan vara Frölundas sämsta värvning senaste 20 åren. Han är dessutom signad på ett tvåårs kontrakt.

Liknande artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
24 maj, 2024
ishockey
Sveriges första matcher i ishcokey VM blir väldigt het. Direkt ställs Tre Kronor mot giganten USA. Läs om hur du kan se matchen live på nätet eller på TV.
14 maj, 2024
ishockey
Se alla spelare som har tagits ut till Tre Kronors trupp inför Ishockey VM 2024.
14 maj, 2024

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar