se shl premiär 2019
NYHETER

Här kommer du hitta tips för att direkt kunna se Frölundas premiärmatch mot Brynäs IF.

  • Matchstart: Nedsläpp den 14/9, kl. 15:15
  • Arena: Scandinavium, Göteborg
  • Speltips: Frölunda vinner matchen (Odds: 1.87)

Frölunda – Brynäs stream

Det är förhållandevis väldigt enkelt att se Frölunda – Brynäs stream på nätet. Det enda du måste ha koll på är vilken streamsida som passar sig allra bäst. Tyvärr finns det inget lagligt knep för att streama Frölunda – Brynäs gratis. Därmeot finns det olika billiga/dyra alternativ.

Befinner du dig utomlands så rekommenderas du att gå till bet365. Denna streamsida kommer att visa alla matcher från hockeyn i Sverige. Däremot måste du vara införstådd i att dessa matcher endast kommer vara tillgängliga för de människor som befinner utanför Sverige.

Är du utomlands så kommer möjligheten att se Brynäs – Frölunda stream. Det enda som krävs för att göra detta är att du är medlem och sätter in minst 50 kronor att spela odds för. Därefter så kommer du att få tillgång till alla live streams från SHL som de erbjuder dig att se live.

  • Bli medlem hos bet365
  • Sätt in 50 kr för att spela odds för
  • Gå till alla live streams
  • Streama Frölunda – Brynäs IF live

Skulle du inte befinna dig i Sverige så kommer du att kunna ta del av live streaming inne hos Cmore. Där kommer man utan undantag sända Frölunda – Brynäs och alla andra matcher som spelas i den svenska hockeyligan.

Det är knappast gratis att sända SHL matcher online med Cmore. Där behöver du ett konto som har ett abonnemang kopplat till sig. Detta abonnemang kommer att kosta dig 349 kr i månaden. Där kommer du kunna få alla matcher i full HD och med svenska kommenetatorer.

  • Skapa konto hos Cmore
  • Köp abonnemnag för 349 kr i månaden
  • Se Frölunda - Brynäs

scandinavium göteborg

Se på TV

När det kommer till att se matcher direktsänd på TV så är det även här Cmore som kommer att kunna hjälpa dig.

Det är inne på Cmore sportkanaler som kommer att sända Frölunda – Brynäs på TV. Närmare bestämt så är det Cmore Live 3. Denna kanal ingår endast om du har ett fullt sportpaket från Cmore på din TV.

Har du idag inte denna TV-kanal bland ditt utbud av sportkanaler så rekommenderar vi dig att kontakta din TV-operatör. Där kan du få mer information kring hur du kan se Frölunda – Brynäs direktsänt på TV.

Första omgångens bästa matcher

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se