Streama Djurgården – Frölunda: Live stream & TV på SHL

  • Djurgården är sista laget att göra sin premiärs
  • Frölunda vann första matchen i årets grundserie med 3–0
  • Match i matchen mellan supertalangerna Alexander Holtz (Djurgården) och Lucas Raymond (Frölunda)
VadDjurgården – Frölunda, omgång 1 SHL
VarHovet, Johanneshov
NärSöndag 27 september, 15:00
Live streamStreama Djurgården – Frölunda

Vill du titta på ishockey?

Streama ishockey på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+
Allt du behöver veta för att komma igång med en Djurgården – Frölunda live stream direkt från SHL hittar du här. Längre ner i texten går vi igenom steg för steg för att hitta en SHL stream online.

Streama Djurgården – Frölunda online

Är du lika sugen som oss att förgylla denna söndag med lite hockey streams har du hittat rätt. Bäst Djurgården – Frölunda stream kommer vi att guida dig till. På mindre än ett par minuter kan du ha en Djurgården – Frölunda live stream framför dig.

Med tanke på att ingen publik är tillåten på matcherna så är det mer angeläget än någonsin att följa en SHL live stream. Det är dessutom väldigt enkelt att komma igång med en Djurgården – Frölunda live stream. Den allra största fördelen är att samtliga omgångar från SHL sänds på ett och samma ställe.

Djurgården – Frölunda live stream

Som sagt, alla omgångar sänds på ett och samma ställe och det är på Cmore. Det innebär att processen nedan enbart behöver göras en gång. I framtiden är det bara att klicka sig vidare till Cmore och streama den matchen som är av störst intresse. Var redo med en Djurgården – Frölunda live stream när pucken släpps under eftermiddagen på Hovet.

  • Gå in på Cmore och skapa ett konto
  • Lägg till deras sportpaket som inkluderar SHL
  • Titta på Djurgården – Frölunda stream

Titta på Djurgården – Frölunda på TV

Matchen mellan Djurgården och Frölunda kommer att sändas på tv-kanalen Cmore hockey. Du måste alltså ha ett kanalutbud för att kunna se matchen på tv-kanalen. Har du inte tillgång i dagsläget till Cmore hockey finns det ett annat väldigt smidigt alternativ.

Det du kan göra är att skaffa ett sportabonnemang online och på så sätt streama till din tv från en annan enhet. Om du exempelvis har en Chromecast eller AppleTV kan du enkelt streama matchen från din telefon till teven.

Inför matchen

Djurgården har en intressant trupp och är alltid ett starkt hemmalag. Nu är stockholmarna sist ut med sin premiär och det ska bli spännande att se ifall de är med från start.

Frölunda har redan fått känna på säsongens seriespel där de slog HV 71 relativt enkelt. Frölunda är otroligt skickliga offensivt och kommer att göra mycket mål denna säsong. Deras försvar sattes inte riktigt på prov mot HV 71 så det ska bli intressant att se hur det står sig mot ett tungt Djurgården.

Liknande artiklar

JVM 2024 ska spelas i Sverige – Göteborg blir värd
JVM 2024 ska spelas i Sverige – Göteborg blir värd
Göteborg blir värd för att anordna JVM 2024. Det är första gången på länge som JVM kommer att spelas i Sverige. Äntligen är det dags igen! …
News icon30 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
Datum för slutspel i SHL fastställt – Startar 5 april
Datum för slutspel i SHL fastställt – Startar 5 april
Nya datum för när matcher i SHL slutspelet är fastställda. Det har krävts förseningar pga positiva coronafall i SHL under säsongen.
News icon24 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
Slutspelet i SHL skjuts upp – Coronafall i Malmö
Slutspelet i SHL skjuts upp – Coronafall i Malmö
Malmö Redhawks är anledningen till att SHL-slutspelet kommer att skjutas upp. Nya fall av covid-19 i laget.
News icon10 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman