Streama Skellefteå – Frölunda: Live stream & TV från SHL

  • Frölunda har vunnit de två inledande matcherna övertygande
  • Skellefteå har ännu inte tagit säsongens första trepoängare
  • På två matcher har Frölunda inte släppt in ett enda mål
VadSkellefteå – Frölunda, omgång 3 SHL
VarSkellefteå Kraft Arena
NärTorsdag 1 oktober, 19:00
Live streamStreama Skellefteå – Frölunda

Vill du titta på ishockey?

Streama ishockey på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+
Kom igång med en Skellefteå – Frölunda live stream enkelt och smidigt. Vill du streama SHL går det väldigt snabbt och enkelt att komma igång. Vi hjälper dig att hitta en riktigt bra Skellefteå – Frölunda stream online.

Streama Skellefteå – Frölunda online

Med tanke på att det inte finns någon möjlighet ännu att följa SHL live på plats är det live stream som gäller. Allt du behöver veta om en Skellefteå – Frölunda live stream kommer vi att gå igenom längre ner i texten.

Den Skellefteå – Frölunda live stream som vi tipsar om kommer att sända samtliga omgångar från SHL. Det innebär att processen nedan enbart behöver göras en gång. Så se till att vara redo med en SHL stream när pucken släpps ikväll.

Skellefteå – Frölunda live stream

En live stream på Skellefteå – Frölunda hittar du hos Cmore. Det är streamingtjänsten som äger rättigheterna för att sända hela grundserien och slutspelet. Notera att detta alltså inte är en gratis Skellefteå – Frölunda stream.

Men summan det kostar varje månad för ett sportpaket ger dig tillgång till mängder av sport, serier och filmer. All underhållning inräknat är det inte en särskilt dyr prislapp helt enkelt.

  • Gå till Cmore och skapa ett konto
  • Välj till deras tillhörande sportpaket som inkluderar SHL streams
  • Titta på Skellefteå – Frölunda stream

Titta på Skellefteå – Frölunda på TV

Om du är intresserad av att följa matchen direkt via någon tv-kanal är det Cmore hockey som gäller. Har du inte kanalen i ditt utbud så kan vi varmt rekommendera att du istället skapar ett konto online. Sedan kan du bara streama matchen direkt till din tv genom en Chromecast eller AppleTV.

Inför matchen

Frölunda har som sagt startar säsongen på bästa möjliga sätt. Göteborgarna har fortfarande inte släppt in ett enda mål på 120 minuters spel. Dock har deras defensiv inte riktigt satts på prov ordentligt. Något som Skellefteå väntas göra på sin hemmaplan ikväll.

Skellefteå har inte riktigt fått spelet att stämma ännu, även om det är väldigt tidigt på säsongen. De båda matcherna Skellefteå har spelat har varit tighta och det har inte varit långt ifrån tre poäng. Men Frölunda är hittills det tuffaste motståndet för Skellefteå. Och hur de tacklar den uppgiften skall bli väldigt intressant att se.

Liknande artiklar

JVM 2024 ska spelas i Sverige – Göteborg blir värd
JVM 2024 ska spelas i Sverige – Göteborg blir värd
Göteborg blir värd för att anordna JVM 2024. Det är första gången på länge som JVM kommer att spelas i Sverige. Äntligen är det dags igen! …
News icon30 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
Datum för slutspel i SHL fastställt – Startar 5 april
Datum för slutspel i SHL fastställt – Startar 5 april
Nya datum för när matcher i SHL slutspelet är fastställda. Det har krävts förseningar pga positiva coronafall i SHL under säsongen.
News icon24 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
Slutspelet i SHL skjuts upp – Coronafall i Malmö
Slutspelet i SHL skjuts upp – Coronafall i Malmö
Malmö Redhawks är anledningen till att SHL-slutspelet kommer att skjutas upp. Nya fall av covid-19 i laget.
News icon10 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman