Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 6 nov, 2017

Streama Södertälje – Björklöven: Live från HockeyAllsvenskan

Streama matchen mellan Södertälje – Björklöven direkt. I vår artikel går vi igenom hur man enkelt och bekvämt ser hockeyallsvenskan via live stream. Matchen mellan Södertälje – Björklöven går att streama i hög kvalitet via en streamingtjänst där samtliga omgångar från hockeyallsvenskan kommer sändas.

Det går på ett kick att starta upp en live stream på Södertälje – Björklöven. Mer om hur du kommer igång med din live stream går att få information om längre ner i artikeln.

  • Nedsläpp: Den 6/11, kl. 19:00
  • Spelplats: Scaniarinken
  • Visas hos: Cmore

Såhär streamar man Södertälje – Björklöven

Steg ett för att få tillgång till en live stream på hockeyallsvenskan är att skapa ett konto hos Cmore. När steg ett är klart behöver man sedan välja till deras sportpaket. På så sätt får man tillgång till att streama all sport som Cmore erbjuder.

Man får tillgång till alla matcher i SHL, Hockeyallsvenskan och även andra sporter. Det betyder att det inte är att streama Södertälje – Björklöven ikväll. Men för den summan man lägger så får man se massor av streamad sport online, enkelt och smidigt.

Det är en väldigt enkel och banal streamingtjänst att använda sig av. När man skaffat sig ett konto med sportpaket behöver man bara leta upp matchen i tv-tablån och sedan luta sig tillbaka och njuta av streamen.

Som aktiv kund hos Cmore kan man ta med sig matcherna vart man än befinner sig då du kan streama via sin mobil, surfplatta, dator eller direkt i teven. Vilket är otroligt smidigt.

Det finns alltid möjlighet att streama hockey och framförallt matchen mellan Södertälje – Björklöven direkt. Så vad väntar du på? Kom igång med en riktigt bra live stream i hög kvalitet idag!

södertälje hockey

Inför matchen

Inför kvällens drabbning så har Södertälje rest sig efter en knackig säsongsupptakt och Björklöven å sin sida har fallit tillbaka något efter en bra start på hösten. Matchen ikväll i Scaniarinken ser ut att bli en spännande uppgörelse där de respektive lagen vill bryta lite mönster. Björklöven parkerar i skrivande stund på en 9:e plats med 22 inspelade poäng. Hemmalaget ligger precis bakom på en 10:e plats med 20 inspelade poäng.

I säsongens första möte lagen emellan vann Björklöven med 4-1 uppe i Umeå. Detta är å andra sidan ett bra tag sen och det går inte att dra för stora växlar av det. Men kan tänka mig att det finns en viss revanschlusta hos hemmalaget denna afton.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar