Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 6 sep, 2017

Skellefteå AIK – IF Björklöven: Streama hockeymatchen direkt

Streama norrlandsmatchen mellan Skellefteå – Björklöven direkt. Vi visar vart du hittar en live stream på träningsmatchen i hockey mellan de två klubbarna. Skellefteå tillhör som bekant SHL medans Björklöven huserar i Allsvenskan. Med det sagt är det inte självklart vilket lag som vinner.

Det är alltid spännande att följa en stream där ett SHL-lag möter Allsvenskt motstånd. All press ligger på Skellefteå som ska vinna matchen, men på försäsongen kan allt hända. Längre ner i vår text kan du läsa om hur du följer Skellefteå – Björklöven över live stream enkelt och smidigt.

Axel Holmström och Joakim Lindström i Skellefteå

  • Nedsläpp: 19:00, fredag 8 september
  • Spelplats: Skellefteå Kraft Arena
  • Sänds hos: Cmore hockey

Streama Skellefteå mot Björklöven i hög kvalitet

Det kanske allra viktigaste när man väljer en live stream är att kvaliteten ska vara bra. Vi på sportal rekommenderar endast live streams som håller hög kvalitet i både bild och ljud. Sändningen är även den proffsig och man kan alltid förvänta sig bra svenska sportkommentatorer.

Matchen sänds på Cmore som erbjuder sina kunder att se massvis av hockey live streams. Det finns även annan svensk sport att ta del av genom stream. För att kunna se Skellefteå – Björklöven måste man skapa ett konto med tillhörande sportprenumeration.

När man gjort det är det bara att öppna live streamen. Där kan man dessutom hitta alla SHL streams. Det är inte många dagar kvar tills säsongen börjar på riktigt. Den 16 september börjar allvaret och läs vår guide, SHL-premiär med schema på de inledande omgångarna.

Den största fördelen med att välja en bra och seriös streamingtjänst är att man alltid kan förvänta sig att bli nöjd. Man slipper buggar och avbrutna sändningar och kan streama hockey via mobiltelefonen eller en annan mobil enhet.

Streamingtjänsten kostar pengar vilket innebär att det inte är att streama Skellefteå mot Björklöven. Summan man betalar varje månad är väl värd för allt man som kund kan ta del av.

Skellefteå firar med publiken efter seger i SHL

Skellefteå har vunnit samtliga träningsmatcher

Laget från Norrland som varit ett dominerande lag i SHL under många säsonger har fått en drömstart på säsongen. Visserligen har två av matcherna man vunnit varit mot Allsvenskt motstånd. Men de har med all säkerhet en god känsla i kroppen.

Björklöven har spelat väldigt ojämnt under träningsmatcherna. De var nära att slå nykomlingen till SHL Mora men föll i tilläggstid. Så de är inte helt ovana vid SHL-motstånd och Skellefteå kommer att bli en ordentlig prövning.

Kom igång med en live stream på hockey idag för att inte missa upptakten inför säsongen. Spelarna kommer säkert vara lite extra taggade med tanke på att OS-platser står på spel.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar