Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 5 sep, 2017

Örebro Hockey – Brynäs IF: Se matchen via live stream

SHL-premiären är nära och det börjar märkas av mer och mer. Lagen börjar få ihop sitt spel samtidigt som de sista namnen blivit klara och trupperna i princip spikade. Örebro möter Brynäs i ett genrep inför säsongen som går att följa via live stream. Är du intresserad av att följa hockey via live stream kan vi hjälpa dig hitta rätt.

Brynäs började försäsongsmatcherna och CHL-spelet med sega ben för att sedan komma igång ordentligt. På vår ranking över alla SHL-klubbar inför säsongen kanske vi var lite för hårda mot Brynäs. Matchen mellan Örebro – Brynäs kommer bli underhållande att följa via live stream. Läs mer för att komma igång med en bra stream direkt.

Örebro med öppet mål mot Brynäs i SHL

  • Nedsläpp: Onsdag 6 sep, 19:00
  • Spelplats: Rasta Arena
  • Visas hos: Cmore hockey

Se när Örebro möter Brynäs via live stream

Örebro har varit ett mitten/bottenlag under de senaste säsongerna utan att riktigt utmana om topp-fem placeringar i grundserien. De ser inte heller ut att ha potential att göra det i år om man ser till hur de har värvat. Se hur de står upp mot fjolårets finalister Brynäs via live stream online.

De som sänder matchen och många av träningsmatcherna inför seriestarten är Cmore. Där får du en kvalitetsstream som håller mycket hög kvalitet. Där kan du se massor av hockey via live stream som exempelvis SHL, HockeyAllsvenskan och landslagsturneringar.

För att få tillgång till sportutbudet behöver ha en sportprenumeration som kostar varje månad. Det är alltså inte att se Örebro – Brynäs via live stream. Men priset man betalar är väl värt det man som kund får ta del av.

Kom igång med en live stream idag, det är en enkel process och väl värt priset. Du får tillgång till att se hela SHL via live stream inklusive slutspelet. Dessutom är det alltid bra svenska sportkommentatorer som tar dig igenom matcherna på ett väldigt bra sätt. Som kund får man ta del av exklusiva intervjuer och inslag som man inte får annars.

Örebro mot Brynäs i SHL

Kan Brynäs upprepa fjolårssäsongen?

Brynäs tog sig något oväntat till final under förra säsongen där man förlorade mot HV71. Vi har svårt att se hur de ska kunna upprepa den prestationen med det laget de har denna säsongen. De har tappat flera tongivande killar och inte riktigt lyckats ersätta dom fullt ut.

För Örebros del är förmodligen SM-guld inte deras målsättning utan det handlar nog mer om att ta sig till slutspel. Vilket de misslyckades rejält med förra säsongen. Men de kanske överraskar, Örebro slog trots allt Linköping med 2-0 förra veckan.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar