Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 1 sep, 2017

NHL-proffs är helt försvunnen

Den 37 åriga NHL-proffset Mike Ribeiro är spårlöst försvunnen. Ingen vet just nu vart hockeyspelaren befinner sig, och en del påstår att han karriär ser ut att vara över.

Mike Ribeiro har ett kontakt med Nashville Predators just i detta nu, men har skickats till AHL för att spela i Milwaukee Admirals.

Enligt andra stora medior så ska Mike Ribeiro vara helt försvunnen, och kanske är det slutet för hans proffskarriär.

mike ribeiro har alkoholproblem

Tidigare problem med alkohol

Det finns indikationer på att Mike Ribeiro har återigen fallit in i ett missbruk av alkohol. Han har tidigare gått rehabiliteringsprogram i NHL för att bryta sina onda vanor.

Detta verkade inte hjälpa då Mike Ribeiros inte ser sig själv som en person i behov av hjälp.

”Ingen vet egentligen vad han gör nuförtiden. Problemet är att Mike inte tror att han är sjuk. I hans huvud är allt vackert. Han lämnade rehabprogrammet som NHL erbjuder förra vintern. Nu är vi väldigt oroliga, men kan inte göra något. Varje gång telefonen ringer hoppas jag att det är han”

Det har Mike Ribeiros agent Bob Perno gått ut och sagt til medior.

Det är väldigt oroande att Mike Ribeiro inte är tillbaka. Ett hockeyproffs som honom försvinner bara inte. Troligen så finns det anledningar till hans försvinnande, och vi på Sportal kommer säkert ha anledningar att återkomma till saken.

nhl spelare borta

Fru som lämnat honom

Mike Ribeiro har tidigare fått stå emot motgångar. Hans fru lämnade honom för ett tag sedan, och tog då deras gemensamma barn med sig.

Kanske är det detta som nu ligger bakom att NHL-spelaren nu är försvunnen. Ingen vet, och egentligen ingen vill spekulera i det innan all information finns på bordet.

Mycket pekar tyvärr på att Mike Ribeiros karriär kommer att ta slut nu. Oavsett om han dyker upp helskinnad från detta försvinnande.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar