Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 okt, 2017

Streama Munchen – Brynäs IF: Live från CHL

Vi är mitt inne i en brinnande hockeysäsong. Vilket inte minst märks på att CHL är i full gång. Till exemepel så kommer du att kunna streama Red Bull Ehc Munchen – Brynäs på nätet.

Red Bull Ehc Munchen – Brynäs kommer att vara en match som spelas i det gruppspel av CHL som lottades i. Just nu leder laget från Munchen tabellen strax före Brynäs IF.

Det innebär att du kommer kunna se en live stream från tabelltoppen i grupp G ikväll. Fortsätt läs vår artikel för att kunna starta din Munchen – Brynäs stream från CHL.

red bull ehc munchen vs brynäs if live

  • Matchstart: Den 3/10, kl. 18:00
  • Liga: CHL
  • Arena: Olympia Eishalle
  • Visas hos: bet365

Red Bull Ehc Munchen – Brynäs stream

Det bästa du kan göra för att följa hockey från CHL är att streama matcher på nätet. Det finns nämligen de sajter på nätet som väljer att visa matcher som t.ex. Munchen – Brynäs stream helt utan kostnad.

En sajt som kommer att sända Red Bull Munchen – Brynäs live online är bet365. Det är en kombinerad sajt som erbjuder både odds och live streams. Bland alla deras sändningar så kommer de att bl.a. visa hockeymatcher från CHL.

Alla streams hos bet365 är att titta på. Det enda som krävs är att du är en aktiv spelare inne hos bettingsidan för att sedan kunna streama Red Bull Munchen – Brynäs i CHL. Att visa att du är en aktiv spelare gör du genom att ha minst 50 kronor på ditt spelkonto, eller placera ett bet 24 timmar innan matchstart.

Här ger vi dig stegen för att se matchen & live!

  • Skapa konto hos bet365
  • Gå till alla live streams
  • Streama Munchen – Brynäs !

Trots att du behöver pengar på ditt spelkonto, eller placera ett bet så kommer din Munchen – Brynäs stream vara . Det innebär att inga pengar kommer försvinna från ditt konto när du streamar CHL.

Vi tycker helt klart att det är smart att streama CHL online. Det innebär fördelar för dig som alltid vill ha tillgång till hockeymatcher. Inne hos bet365 så kan du välja om du vill se Red Bull Munchen – Brynäs live på din mobil, surfplatta eller dator.

Är du inte redan medlem inne hos bet365 så rekommenderar vi dig starkt att skapa nytt konto. Det kommer inte bara ge dig möjlighet att streama hockey utan kostnad, utan kommer även ge dig chans att spela på några av ånätets bästa odds.

Bet365 är helt klart en sajt som vi kan rekommendera. Det är där vi på Sportal väljer att lägga våra spel hos. Vi kommer med stor sannolikhet även att streama Red Bull Munchen – Brynäs IF inne på sidan ikväll.

chl logo

Läget i CHL

Just nu är både Red Bull Munchen och Brynäs IF klara för att gå vidare i CHL. Frågan är bara vilket av lagen som kommer att knipa första platsen.

Att vinna gruppen kommer innebära med stor sannolikhet till ett enklare motstånd i finalspelet.

Just nu har Red Bull Ehc Munchen en liten fördel. De har en poäng mer än vad Brynäs IF har i gruppen. Därför behöver Brynäs vinna båda matcherna de har kvar mot det tyska hockeylaget. Detta för att vara säkra på att vinna gruppen och få en bättre väg mot finalen i CHL.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar