Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 sep, 2017

Streama Modo – Leksand: live stream i HockeyAllsvenskan

Är det något som piggar upp oss hockeyintresserade svenskar så är det att kunna streama Modo – Leksand online. Denna match kommer nämligen spelas mellan två av Sverige kanske mest anrika hockeyklubbar.

Se därför till att inte missa matchen. Med vår hjälp så kommer du direkt komma till en Modo – Leksand stream. Den kommer vara helt för dig att kolla på om du följer våra tips.

HockeyAllsvenskan är just nu inne i sin inledande period. Vi har mycket att vänta från alla lagen som kommer spela hela säsongen. Därför kan det vara bra att redan nu veta vart du kan hitta HockeyAllsvenskan live streams.

hockeyallsvenskan match

  • Modo – Leksand streamMatchstart: Den 30/9, kl. 18:00
  • Arena: Fjällräven Center
  • Visas hos: Cmore

Är det en sida som hjälper dig med att streama sport I Sverige så är det Cmore. Inne hos denna streamingtjänst så kommer du att bl.a. kunna se hockey från HockeyAllsvenskan och SHL.

Det innebär därför att det kommer vara hos Cmore som du kan hitta din Modo – Leksand stream den 30/9.

Att streama Modo – Leksand online brukar inte vara . Däremot så har Cmore ett aktuellt erbjudande som kommer låta dig att kolla på deras live streams .

Det innebär med andra ord att du kommer att kunna sända din Modo – Leksand stream med hjälp av Cmore.

Det erbjudande som just nu finns hos Cmore är till för alla nya kunder. Alla som registererar sitt konto hos Cmore får just nu testa tjänsten i två veckor helt .

Det är perfekt för dig som redan inte har ett konto, men ändå vill se till att kunna streama ishockey från HockeyAllsvenskan.

Varför då inte börja med ditt erbjudande med två veckors streams i samband med att du börjar streama Modo – Leksand. Det är en match som vi åtminstone inte kommer att missa att se live.

Nedanför så kommer vi att släppa några punkter. Dessa punkter kan ses som steg som du bör gå genom innan du kan börja se hockey hos Cmore. Dessa steg kommer direkt att ta dig till en Modo – Leksand stream som du kan följa matchen med.

  • Gå vidare till Cmore
  • Skapa konto
  • Få premium i två veckor
  • Gå till alla live streams
  • Starta stream för Modo – Leksand

Vill du veta mer om detta erbjudande, eller mer om alla hockey streams hos Cmore. Då rekommenderar vi dig att gå vidare till deras sajt. Där har de all information som du kan tänkas behöva.

modo vs leksand

Modo har startat säsongen starkt

Är det något lag som vi bör räkna med i årets säsong av HockeyAllsvenskan. Då är det Modo. Laget har under sina tre inledande matcher haft ett riktigt bra facit. De har hittills inte klivit av isen utan att vinna.

Kanske kommer detta ändras nu när de ställs mot Leksands IF. Det är alltid en svår match att spela mot Leksand.

Om vi lägger ett speltips på matchen, så kommer det dock hamna på Modos fördel. Vi tror inte att Leksand kommer att kunna stå emot offensiven som finns i Modo. Speceillt inte när de spelar matchen på bortais.

Oddsen vi får på en vinst för Modo är i skrivande stund uppe i 2.40 x insatsen hos Unibet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar