Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 sep, 2017

Streama Malmö – Rögle: Live från SHL premiär

Vi är äntligen framme till den premiär av SHL som många i Sverige har väntat på. Här kommer vi att hjälpa dig streama Malmö Red Hawks – Rögle. Ett hett derby i Skåne som kommer att starta upp matchspelet.

Med vår hjälp så kommer du inte bara få tillgång till Malmö IF – Rögle stream, utan du kommer få hjälp med att kunna sända alla matcher i SHL med vår knep.

Det finns nämligen en välkänd och populär sida som kommer streama Malmö – Rögle live på nätet. Där kommer du även att kunna se resten av alla matcher som spelas i SHL 2017/2018. Läs gärna mer här nedanför för att kunna se den bästa hockeyn i Sverige direkt på nätet.

se malmö rögle live på tv och med stream

  • Matchstart: Den 16/9, kl. 15:15
  • Arena: Malmö Arena
  • Visas hos: Cmore

Se Malmö Redhawks – Rögle BK live stream

Alla matcher som kommer att spelas under SHL-premiären kommer att sändas hos den streamsida som har rättigheter att sända SHL i Sverige.

Den sajt som köpt upp rätten till detta är Cmore. Inne hos dem så kommer du utan problem kunna skapa ditt konto för att sedan streama Malmö – Rögle online. Många i Sverige har redan tillgång till att streama SHL matcher på nätet. Då de redan är medlemmar och kunder inne hos Cmore.

Det händer ibland att Cmore erbjuder sina kunder att testa deras utbud helt . Detta gör de med hjälp av erbjudanden som låter dig t.ex. streama SHL i två veckor. För att sedan bli kund och betala för tjänsten.

När det kommer till att se Malmö – Rögle stream så hittar vi i skrivande stund inga erbjudanden som du kan använda dig av. Om vi ser att det dyker upp en kampanj där du kan streama hockey från SHL så kommer vi naturligtvis uppdatera dig om detta.

Nedanför så kommer vi ge dig som läsare en hjälp som direkt tar dig till en Malmö Redhawk – Rögle live stream. Följ stegen och börja sänd hockey direkt.

  • Gå till Cmore
  • Skapa ditt konto
  • Uppgradera med sportpaketet
  • Gå till alla SHL streams
  • Börja streama Malmö – Rögle nu!

Matchen mellan MIF Redhawks – Rögle kommer att starta den 16 september, kl. 15:15. Se därför till att du är redo med ditt konto hos Cmore innan dess.

malmö arena fullsatt

Se matchen på TV

Självklart så är det inte bara möjligt att se SHL via live stream. Det kommer även sändas matcher direkt på din TV.

Däremot är det fortfarande Cmore som du bör ta hjälp av om du vill se hockey från Sverige på din TV. Det finns nämligen en rad TV-kanaler som Cmore erbjuder sina kunder att få ingående i sitt kanalpaket.

Har du sett till att du har rätt TV-paket och alla de sportkanalar som Cmore har skapat. Då kommer du att kunna se Malmö – Rögle på TV.

Åsikterna om det är bäst att följa matcher på TV eller med live stream går ofta i sär. En del tycker det är smidigast att använda sig av streams då man får möjligheten att kunna se matcherna på den enhet som du helst vill. Vilket innebär att du kan se SHL på mobil, surfplatta eller dator.

Andra menar på att det är mer smidigt att få sportsändningar direkt på TV:n. Det är helt upp till dig om vad du tycker fungerar bäst, och vad du mest trivs med.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar