Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 sep, 2017

Streama Linköping – Luleå: Live från SHL

Vi är så glada över att säsongen för SHL äntligen har dragit igång. Det går snabbt nu i början, och det är många matcher som ska spelas innan vi går emot slutspelet. Två lag som garanterat vill finnas med i slutspelet är Linköping och Luleå.

Du kan själv streama Linköping – Luleå från deras match i SHL. Det kommer garanterat vara en intressant match för alla fans till de båda lagen.

Att hitta till en Linköping – Luleå stream den 26/9 är inte speciellt svårt. Följ bara våra knep, och du kommer på nolltid kunna sända live från SHL.

lhc - luleå streaming

Streama hockey nu!

Det första du bör hålla koll på inför att du ska streama Linköping HC mot Luleå HF är vart matchen sänds.

När det kommer till ishockey streams med SHL så är det framförallt en sajt på internet som du kan ta hjälp av. Denna sajt är Cmore, och de har under en längre period sett till att sända det bästa från svensk sport.

Därför kan du utan problem kunna hitta till till de matcher som du vill se från SHL på Cmore.

Det gäller självklart även matchen som spelas mellan Linköping – Luleå. Därför är det dit som vi rekommenderar dig att vända dig för att se matchen live.

Att streama Linköping – Luleå online är inte . Trots att det är många i Sverige som letar efter streams så finns det inte att använda sig av just nu. Däremot så brukar Cmore ibland kunna erbjuda erbjudanden som låter dig streama ishockey från SHL .

Just nu hittar vi inte något sådant erbjudande. Därför gäller det att du själv signar upp ett konto och köper till det premiumpaket som erbjuds.

Just nu kan du köpa sportpaketet inne hos Cmore för 449 kr i månaden. Det är ett bra sätt för att kunna streama hockey från SHL. Det innebär nämligen att du får tillgång till alla matcher som spelas av stora och välkända lag i Sverige.

  • Gå till Cmore
  • Skapa ditt konto
  • Köp sportpaket för 449 kr
  • Gå till alla live streams
  • Streama Linköping (LHC) – Luleå

tabell för shl 2017 2018

Två oklara lag

I de tre inledande matcherna som både Linköping HC och Luleå HF har spelat ger oss inte någon klarhet alls. De har tagit 5, respektive 4 poäng på tre matcher. Vilket innebär att båda lagen har kommit igång, men ännu inte riktigt hittat den form som de är ute efter.

Vi tycker att både Linköping och Luleå har såpass bra trupper så att de borde hålla sig på övre halvan av tabellen. Det är kanske lite för tidigt för att kunna säga vilken form lagen befinner sig i. Klart är däremot att lagen vill hitta den absoluta bästa formen de bara kan få.

Kolla in matchen som kan få ett av lagen att rycka upp sig i tabellen. Vi kommer helt klart vara redo med att streama Linköping – Luleå från SHL 2017/18. Vi hoppas att även du är det!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar