Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 23 nov, 2019

Linköping – Frölunda: Live stream hockey 23/11

Frölunda reser till Linköping för att försöka ta med sig tre poäng till Göteborg. En match som givetvis går utmärkt att följa via live stream. Längre ner i artikeln kan du läsa mer om hur du hittar en Linköping – Frölunda stream online.

På mindre än fem minuter kan du sitta med en stream i HD-kvalitet på Linköping – Frölunda. Dessutom kan du följa en Linköping – Frölunda stream direkt genom din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Eller varför inte streama direkt till teven?

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Stream Linköping – Frölunda

En live stream på Linköping – Frölunda är väldigt enkelt att komma igång med. Det första man behöver göra är att skapa ett konto hos streamingjtänsten Cmore. Det är där alla omgångar från hela SHL sänds, även slutspelet.

När ett konto är skapat hos streamingtjänsten krävs det även att man väljer till deras sportpaket. Sedan kommer man få obegränsad tillgång till all sport som streamingtjänsten erbjuder. Svårare än så är det inte att hitta en Linköping – Frölunda stream live.

  • Nedsläpp: 23 november kl. 15:15
  • Spelplats: Saab Arena, Linköping
  • Visas hos: Cmore sport

Tyvärr är det inte en gratis Linköping – Frölunda stream, dock så får man väldigt mycket för pengarna. En annan fördel är att alla omgångar sänds på ett och samma ställe. Att skapa ett konto behöver man alltså bara gör en gång.

Utöver SHL streams sänder även streamingtjänsten HockeyAllsvenskan, Allsvenskan i fotboll, golf, handboll med mera. Det finns helt enkelt mer sport att streama än vad man har tid för.

För dig som inte har din hemvist i Sverige, eller bara befinner dig utomlands för tillfället, kan du vända dig till en annan streamingleverantör. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa massvis av matcher via live stream.

Skapa ett konto hos spelbolaget och gör en insättning om minst 50 kronor. På så sätt får du möjligheten att ta del av hela bet365s utbud av live stream. Sen är det bara att leta upp den matchen du vill streama, luta dig tillbaka och njuta.

Frölunda jagar en förstaplats

Det är inte mycket som skiljer de fyra lagen i toppen av tabellen. Inför dagens omgångar ligger Örebro etta på 40 poäng, Frölunda och Luleå tvåa respektive trea på 38 poäng och Färjestad på 37 poäng.

En vinst ikväll för Frölunda kan med andra ord innebära att göteborgarna kopplar grepp om förstaplatsen i tabellen. Alltid skönt att avsluta veckan med tre vinster och den bästa möjliga placeringen i serien.

Se till att vara redo med en live stream när pucken släpps ikväll, det kommer att bli en väldigt spännande match att följa.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar