Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 sep, 2019

Streama HV71 – Skellefteå: Se matchen via live stream

På lördag får vi återigen se ishockey från SHL. En av matcherna som kommer at vara populär att titta på är HV71 – Skellefteå AIK. Här får du se hur du gör för att se matchen via live stream eller på TV.

Ishockeyfans över hela världen är glada över att SHL äntligen dragit igång. Nu har det gått några omgångar och vi är framme vid att kunna streama HV71 – Skellefteå, en match som spelas på Kinnarps Arena. Se hur du gör för att kolla på matchen via stream på nätet eller genom TV-sändning.

Vi guidar dig igenom hur du kan streama HV71 – Skellefteå på internet. Vi visar var du hittar den bästa livesändningen av matchen, och höjer din helg rejält.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama HV71 – Skellefteå

Det är inga problem att hitta en HV71 – Skellefteå live stream att kolla på. Mötet visas på CMore, och du behöver alltså ett konto på deras sajt för att kunna se matchen. Även ett abonnemang är nödvändigt.

Matcherna visas med hög bildkvalitet – HD. Dessutom är ljudet fint och kommentatorerna är seriösa och kunniga på gränsen till uppslagsverk.

Det går att streama HV71 – Skellefteå och att se alla matcher från SHL från vilken enhet du vill. Koppla upp livesändningen från mobil, surfplatta eller dator.

  • 1. Skapa ett konto på C More
  • 2. Välj abonnemanget C More All Sport
  • 3. Streama HV71 – Skellefteå live (avspark 18:00 28 september)

Du kan även se HV71 – Skellefteå på Bet365, genom att skapa ett Bet365-konto och sätta in minst 50 kronor. Den möjligheten finns dock bara så länge du befinner dig i Sverige.

Titta på HV71 – Skellefteå på TV

Tv-kanalen som sänder HV71 – Skellefteå AIK är C More Live, som givetvis visar matchen live/direktsänt.

Det är samma sändning som internetsändningen – naturligtvis – men de flesta föredrar att titta på matchen på TV då det oftast är mer bekvämt att sitta avslappnad i Tv-soffan med lite chips och läsk redo.

Du kan se matchen på TV utan att ha C More Live i ditt utbud. Men för att göra det måste du koppla din HV71 – Skellefteå live stream till TV med hjälp av Chromecast, HDMI-kabel eller något annat verktyg.

  • TV-kanal: C More Live
  • Matchstart: 18:00

Inför matchen

Denna artikel skrivs innan torsdagens matcher, men i skrivande stund ligger HV71 i mitten av tabellen, på 9:e plats, medan Skellefteå har toppkänning på femte plats.

Matcherna mellan HV71 och Skellefteå brukar ofta bli spännande, och vi väntar oss en bra match som kanske går ända till förlängning och till och med straffar!

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar