Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 okt, 2017

Streama HV71 – Brynäs: Se live stream & speltips

Här kommer vi ge dig hjälp för att kunna se HV71 – Brynäs stream ute på nätet. Dessutom kommer vi hjälpa dig som vill kunna spela på odds. Här kommer vi således ge dig tips kring både live streaming och hur vi kommer tippa matchen.

Det allra bästa knepet enligt oss för att kunna följa SHL-hockey i Sverige är om du både har spelat på odds och har en sida som hjälpa dig att se SHL live streams. Här hjälper dig!

  • Datum: Den 2 nov, kl. 19:00
  • Arena: Kinnarps Arena
  • Speltips: Brynäs IF vinner (trevägsspel) = 3.40 hos bet365
  • Live stream: CMore

Se HV71 – Brynäs stream

Cmore låter dig kunna se live streams från SHL i två veckor utan att du har ett abonnemang . Dessvärre är det inte alla matcher som du kommer få tillgång till. Utan istället så kommer Cmore välja ut matcher som du kan se på deras Sportkanal som är kostnadsfri att sända hockey från i två veckor.

Dessvärre så kommer inte HV71 – Brynäs stream igång i detta erbjudade. Vilket innebär att det krävs ett konto samt ett abonnemang för att kunna streama HV71 – Brynäs i SHL.

Ser du till att du både har konto samt abonnemang så kommer du knappast ha några problem med att kunna se HV71 – Brynäs live online. Detta oavsett om du vill kunna se matchen direkt i din mobil eller med hjälp av dator, TV och surfplatta.

Oavsett vilken enhet som du vill använda dig av, så kan du ta hjälp av följande steg för att direkt kunna se HV71 – Brynäs stream unde den 2/11.

  • Gå till CMore
  • Skapa konto utan kostnad
  • Köp abonnemang
  • Streama HV71 – Brynäs i SHL

Oddstips

Vi kommer spela på att det är Brynäs IF som vinner på bortais i Småland den 30/10. Detta med anledning av att HV71 är i en smärre kris, och inte alls fått till spelet som man nog hade önskat.

Brynäs IF är heller inget lag som har storspelat så här långt i SHL. Faktum är att vi just nu hittar båda dessa ishockeylag under det nedflyttningssträck som finns i tabellen.

Det som avgör att vi kommer satsa pengar på att Brynäs IF kommer att vinna är deras senaste matcherna. Där har man snott poäng från både Örebro HK och Djurgårdens IF. Vi ser inga som helst omöjligheter för Brynäs IF att även kunna sno poäng från ett försvagat HV71.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar