Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 16 jul, 2020

Hockey under corona – Här ser du hockey streams under Covid-19 oroligheterna

Pandemins framfart har spolierat i stort sett alla sportsammanhang världen över. En del har nu under senaste veckorna kommit igång igen och även så hockeyn. Har besvikelsen från uteblivit SM-slutspel inte riktigt lagt sig kommer vi med glädjande nyheter.

NHL har hela tiden lovat, trots många skeptiker, att Stanley Cup-slutspelet kommer att slutföras. Nu är speldatumen fastspikade och upplägget är inte riktigt som vanligt men vi kommer i alla fall att kunna se massor av hockey streams online.

Vart, hur och när du kan se NHL live stream direkt kommer vi att gå igenom längre ner i artikeln. Den besvärliga hockeyabstinensen kommer att helt försvinna. Upp till fem slutspelsmatcher kommer att finnas tillgängliga för dig att följa direkt via hockey stream online.

24 lag gör upp i kampen om Stanley Cup i två arenor. På grund av omständigheterna kommer slutspelet att spelas i Rogers Palace i Edmonton och Scotiabank Arena i Toronto. Eftersom matcherna bara spelas i två arenor kommer tiderna att passa oss europeiska tittare helt perfekt. De första slutspelsmatcherna kommer att spelas lördagen 1 augusti.

Den stora frågan är vart vi tittare kan följa en NHL stream online. Och det är faktiskt inte så krångligt eller långt bort som en kan tro. Hela NHL slutspelet går att se hos viaplay. Skapa ett konto och välj deras sportpaket för att kunna se massor av hockey streams online.

SHL stream och seriepremiär

Vi får tyvärr vänta desto längre tills det blir svensk hockey att streama. SHL-premiären går av stapeln den 19 september i form av en full omgång. Det återstår att se ifall det kommer bli med eller utan publik. Med dagens utveckling så känns det optimistiskt att tro på möjlighet att kunna se matcherna på plats.

I vanlig ordning kommer det att gå utmärkt att följa matcherna direkt via SHL stream online hos Cmore. Skapa ett konto och välj till deras sportpaket för att kunna ta del av all hockey som sänds.

Så om ett par veckor kommer vi äntligen kunna följa hockey streams igen. Och även om det kanske känns lite surt att det inte kommer koras någon vinnare av SHL 2020 är det inte fy skam att följa Stanley Cup-slutspelet. Att se när världens bästa hockeyspelare gör upp om en av de mest prestigefyllda titlarna sporten har att erbjuda är något som inte bör missas.

Fler artiklar om ishockey

ishockey
Se vilka spelare som finns med i Tre Kronors trupp inför VM 2023
09 maj, 2023
ishockey
Sänd alla matcher från SHL final mellan Skellefteå - Växjö via stream. Vi tipsar gratis om hur & vart du ser finalerna på TV och live streaming online!
14 april, 2023
ishockey
Sänd kvartsfinal mellan Sverige - Kanada stream eller TV. Vi visar dig gratis vart du kan streama matcher i hockey VM 2022 online eller via TV kanal.
25 maj, 2022

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Articles