Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 21 nov, 2019

Frölunda – Leksand: Live stream direkt från SHL

Frölunda – Leksand är en perfekt match att följa via live stream. Hur du går tillväga för att hitta en Frölunda – Leksand stream och mycket mer går att läsa längre ner i artikeln. Det går på mindre än fem minuter att starta upp en SHL stream online. Så se till att vara redo när pucken släpps ikväll i Scandinavium.

Fördelen med att välja en live stream på Frölunda – Leksand som vi rekommenderar är att du alltid kan förvänta dig hög kvalitet. Vi rekommenderar enbart en Frölunda – Leksand stream som vi själva testat och som klarat sig igenom vår tuffa kravlista.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Frölunda – Leksand stream online

För att komma igång med en Frölunda – Leksand stream krävs det att man går igenom ett par steg. Det första en bör ta reda på är vilka som äger rättigheterna för att få lov att sända SHL i Sverige. Många känner säkert redan till att det är streamingtjänsten Cmore som sänder de flesta högstaligorna i sportsverige genom live stream. SHL är inget undantag.

  • Matchstart: 21 november kl. 19:00
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Visas hos: Cmore sport

Så för att kunna se en Frölunda – Leksand stream krävs det att du skapar ett konto hos streamingtjänsten. Sedan måste en även välja till deras tillhörande sportpaket. Det är en abonnemangstjänst där du kan välja 12 månaders bindningstid eller ingen alls. Det är givetvis lite billigare om du väljer med bindningstid.

Det är alltså inte en gratis Frölunda – Leksand stream. Men med tanke på hur mycket sport en får möjlighet att följa via live stream blir summan väldigt liten i sammanhanget. Detta är en live stream som håller hög kvalitet i bild, ljud och produktion. Så vi tittare får helt klart det vi betalar för.

För dig som inte har din hemvist inom Sveriges gränser, eller bara befinner dig utomlands, finns det en annan möjlighet till att streama Frölunda mot Leksand. Det är spelbolaget bet365 som erbjuder sina spelare möjligheten att streama hockey.

Skapa ett konto hos spelbolaget och gör sedan en insättning på minst 50 kronor för att få tillgång till det massiva streamingutbudet. Så på mindre än ett par minuter kan du ha en riktigt högkvalitativ live stream redo till matchstart.

Är Leksand ett bottenlag?

Leksand har haft en riktigt tuff tredjedel av grundserien. På 18 spelade matcher har Leksand spelat ihop blygsamma 17 poäng. Även om laget var nykomlingar för i år hade nästan alla högre förväntningar än så.

Fansen kanske inte räknade med ett slagkraftigt lag i ett slutspel, men åtminstone ett lag som tog sig dit. I dagsläget ser det tufft ut och det är svårt att sätta fingret på vad som inte stämmer.

Truppen består av flera namnkunniga spelare som helt klart kan höja sig några snäpp. Men det känns som att så fort Leksand får lite självförtroende försvinner det lika snabbt som det hittade dit.

För att Leksand inte ska hamna för långt efter krävs det att de börjar ta poäng, snarast. Återstår att se ifall de har vad som krävs för att iallafall få med sig en poäng från Scandinavium.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar