NYHETER

Det kan vara sista matchen för säsongen för Brynäs IF när man spelar en måste-match mot Frölunda Indians i Scandinavium. 

  • Datum & tid: 14 mars, kl. 19:00
  • Arena: Scandinavium
  • Stream: Cmore
  • Speltips: Frölunda vinner – 1.55 (bet365)

Se Frölunda – Brynäs stream & på TV

För att följa Frölunda – Brynäs live så rekommenderar vi dig att ta dig vidare till Cmore. Det är nämligen denna streamsida som har rättigheter som behövs för att kunna streama hockey & matcher i SHL. Detta har man gjort med bravur i flera år.

För att kunna ta del av alla live streams, och inte minst matchen mellan Frölunda – Brynäs så behöver du ett konto och ett abonnemang. Detta abonnemang kommer inte vara helt gratis. Utan istället kommer du vara tvungen att köpa loss ditt abonnemang för 349 kr.

Då kommer du under en hel månad kunna streama alla matcher i SHL inklusive slutspel.

Faktum är att det är ett perfekt läge att signa upp ett konto hos Cmore om du vill kunna följa med under hela slutspelet.

  • Gå till Cmore
  • Skapa konto
  • Köp abonnemang
  • Streama Frölunda – Brynäs & alla andra matcher i SHL

Vill du istället vilja kunna se Frölunda – Brynäs på TV så finns det en kanal som sänder matchen. Denna TV-kanal är Cmore Live 2. Där kommer man att starta sändningen några minuter innan matchstarten 19:00.

Speltips inför matchen

Vilka odds kommer då vi på Sportal.se att rekommendera dig att spela på. Trots att Frölunda HC inte kan göra speciellt mycket varken uppåt eller neråt så tror vi att göteborgarna kommer vara mycket laddade.

De är klara för att gå direkt till kvartsfinalerna. Vilket innebär att man kommer få en liten vila inför nästkommande matcher. Dessutom är man nog väldigt sugna på att gå in i slutspelet med en vinst i baggaget.

Dessutom kommer Frölunda inte ha några problem med att hitta motivation för att vinna matchen. Att slå ut en av sina klassiska rivaler från slutspelet är något som vi tror är tändvätska nog.

Vi spelar på bet365 och kommer lägga ett odds på hela 1.55. Detta är ett två-vägs spel som innebär att vi kommer vinna pengar även om matchen mellan Frölunda – Brynäs avgörs på förlängning.

- Spela hos bet365 & få bonus när du skapar konto!

 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se