Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 10 dec, 2019

EHC Biel-Bienne – Frölunda HC: CHL stream live

Frölunda är i rejäl brygga inför returmötet mot Biel-Bienne i Champions Hockey League. Vi delar med oss av våra tankar kring matchen och vart du hittar bäst EHC – Frölunda stream. Missa inte den spännande matchen och kom igång med en Biel-Bienne – Frölunda stream redan nu.

EHC Biel-Bienne kommer till spel med ett rejält övertag, laget vann första matchen mot Frölunda med ett mål. Vilket betyder att Frölunda måste vinna med minst två mål för att ta sig till semifinal. Vart du hittar bäst live stream på CHL-slutspelet går att läsa längre ner i texten.

Vill du titta på EHC Biel Bienne – Frölunda? Gör det på Bet365!

Streama CHL på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

EHC Biel Bienne – Frölunda stream från CHL

Är du ute efter en live stream på EHC – Frölunda har du hittat helt rätt. Vi kommer att guida dig till en grym CHL live stream som givetvis håller högsta kvalitet. När du går via oss kan du alltid känna dig trygg i val av live stream.

  • Matchstart: 10 december kl. 19:35
  • Spelplats: Tissot Arena, Biel/Bienne
  • Visas hos: Viaplay

Streamingtjänsten som visar två av kvällens kvartsfinaler är viaplay. Det är även den streamingtjänst som sänder Biel-Bienne – Frölunda. För att kunna ta det av deras utbud av live streamad sport krävs det att du tar dig igenom två enkla steg.

Först och främst måste du skapa ett konto hos streamingleverantören. När det är gjort behöver du välja till deras sportpaket. Detta är alltså inte en gratis EHC – Frölunda stream.

Men, man får allt som oftast vad man betalar för. Och detta är inget undantag. Streamingtjänsten erbjuder en hel del sport, bland annat NHL och en hel del fotboll. Dessutom visas alla matcher i full HD-kvalitet.

För dig som vill se ännu mer hockey via live stream finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa en hel del hockey via live stream.

Skapa ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor för att vara kvalificerad till att ta del av deras stream-utbud.

Är Frölunda bäst när det gäller?

Frölunda visade i åttondelsfinalen mot Färjestad att laget kan komma tillbaka trots ett rejält underläge. Dessutom är Biel-Bienne ett sämre lag än Färjestad och det som räddade schweizarna i första matchen var ingen mindre än målvakten Jonas Hiller.

Vinner Frölunda med ett mål kommer det att bli förlängning, så det krävs minst en vinst med två mål för att gå direkt vidare till semifinal.

Vi tror att det blir tufft för EHC Biel-Bienne att hålla emot när Frölunda spelar med kniven mot strupen. Så räkna med ett Frölunda som tar kommando från första nedsläpp.

Kom igång med en live stream på matchen direkt, så du inte missar något av kvällens rysare.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar