Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 2 okt, 2019

Djurgården – Färjestad: Stream online från SHL

Torsdagen bjuder på full omgång i SHL. Med andra ord en hel del hockey att följa via live stream. Hur du gör för att hitta en stream på Djurgården – Färjestad och mycket mer kommer vi att gå igenom i denna artikeln.

Letar du efter en live stream på Djurgåden – Färjestad har du helt enkelt hittat rätt. Vi visar dig vart du hittar live streams på SHL i hög kvalitet och som är väldigt enkla att använda sig av. Du kan streama Djurgården – Färjestad direkt från mobilen, datorn eller direkt på teven.

Live stream Djurgårdens IF – Färjestad BK

Med två enkla steg kan du få tillgång till en live stream som håller hög kvalitet i både bild och ljud. Dessutom med förstklassiga kommentatorer som tar dig igenom matchen på ett lysande sätt.

  • Spelplats: Hovet, Stockholm
  • Nedsläpp: 3 oktober kl. 19:00
  • Visas hos: Cmore

Den leverantör som äger rättigheterna för att sända ut SHL till svenska hushåll är ingen mindre än streaminggiganten Cmore. Där sänds alla 52 omgångar inklusive slutspelet via live stream. Så vill man hitta en stream på Djurgården – Färjestad är det hos Cmore man ska leta.

Skapa ett konto hos streamingtjänsten med tillhörande sportpaket och sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Man får utöver tillgång till att streama SHL även möjlighet att titta på massvis av annan sport.

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det ett helt annat alternativ. Det är nämligen så att spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att titta på mängder av matcher via live stream.

Skapa ett konto hos bet365 och gör sedan en insättning på minst 50 kronor för att kunna nyttja deras streamingtjänst. Observera att detta enbart gäller dig som inte befinner dig i Sverige.

Tankar kring matchen

Vi tror att det kommer bli en spännande match mellan två fysiskt starka lag. Djurgården har varit det lag som visat starkast tendenser såhär långt i grundserien. Färjestad har mer blandat riktigt bra prestationer med mindre bra.

Hemmplansfördelen för Djurgården är givetvis något som påverkar. Dessutom lär stockholmarna vara rejält revanschssugna efter torsken mot Brynäs tidigare denna veckan.

Färjestad kommer även dom från ett nederlag. I måndags fick laget stryk mot ett vasst Frölunda med klara 5 -2. Så av allt att döma kommer det bli en match för något lag att studsa tillbaka i rätt riktning. Vi tror på Djurgården.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar