Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 okt, 2018

Djurgården – Brynäs: Live stream & speltips 24/10

Säsongen i SHL har kommit fram till sin elfte spelomgång, och under den 24/10 kommer vi kunna följa Djurgårdens IF – Brynäs IF live. Här kommer vi både hjälpa dig med att kunna streama Djurgården – Brynäs, samt ge ett speltips inför matchen.

Vi rekommenderar dig därför att ta vara på våra tips för att veta vilka odds du ska spela på, samt vart du kan se Djurgården – Brynäs stream.

Streama Djurgården IF – Brynäs live

Många svenskar har ett stort intresse för att se ishockey på nätet. Det känner vi till sedan länge. Frågan många ställer sig är om det är möjligt att se hockey live från SHL på nätet. Ja, det är fullt möjligt.

Istället så kommer du kunna streama matchen inne hos Cmore. Detta är en tjänst som väljer att visa alla matcher från SHL och HockeyAllsvenskan. Med andra ord är det en grymt bra anledning för dig som älskar ishockey att ha ett konto, samt abonnemang inne hos Cmore. Där kommer du kunna följa all typ av ishockey från Sverige som du kan tänkas vara intresserad av.

Här nedanför så går vi snabbt igenom vad som krävs för att kunna streama Djurgården – Brynäs live från SHL. Där kommer du ha möjligheten att se matcherna live med hjälp av den enhet som du helst vill. Det kan handla om att se matchen live i mobilen, eller på din surfplatta.

  • Gå till CMore
  • Skapa konto
  • Köp abonnemang som låser upp all ishockey
  • Se Djurgården – Brynäs stream

Se SHL på din TV?

Matchen kommer även sändas på TV. Då till alla de som har köpt Cmores sportkanaler. Detta är med andra ord inga TV-kanaler som brukar ingå i ett paket som normalt sett erbjuds för medlemmar.

Om du skulle sakna dessa TV-kanaler som sänder SHL ishockey så rekommenderar vi dig att vända dig till den tjänst som du köpt dina TV-kanaler från. Där kan de garanterat hjälpa dig med att få nya kanaler eller ett nytt abonnemang för din TV. Detta om du nu inte skulle vilja se Djurgården – Brynäs via live streaming.

Speltips

Vi tror att Djurgården kommer plocka hem segern på hemmais. Djurgården är ett av de lag som hittills imponerat stort, och en del experter tror att de kan nå hela vägen till serievinst.

Å andra sidan har vi ett försvaget Brynäs som inte alls fått igång sitt spel denna säsong. Man ligger nu på den nedre delen av tabellen för SHL. Vilket man omöjligt kan vara nöjda med.

Vi tror både Djurgårdens form kommer hålla i sig, och Brynäs inte kommer att hota Djurgården om segern. Således slänger vi in ett speltips på att Djurgårdens IF vinner matchen

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar