Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 6 nov, 2017

Streama Brynäs – Adler Mannheim

Det väntar en returmatch mellan Brynäs IF och Adler Mannheim i CHL. Denna match komemr du självklart kunna streama live på nätet.

Vi kan här hjälpa dig till en sajt som låter dig streama Brynäs – Adler Mannheim. Det är perfekt för dig som vill se matchen. Vill du samtidigt spela på odds så kommer det vara för dig att starta din live stream från CHL.

Denna match kommer att bli avgörande för vilket lag som kommer ta sig från åttondelsfinalen vidare till kvartsfinalerna. Vi tror att det är många i Sverige som önskar att det är Brynäs IF som tar det steget.

  • Matchstart: Den 7/11, kl. 18:30
  • Arena: Gavlerinken
  • Visas hos: bet365

Brynäs IF – Adler Mannheim live stream

Det bästa knepet enligt oss när du vill se hockey live från CHL är att ta hjälp av bet365. Där kommer de nämligen att sända de matcher som väntar i åttondelsfinalen. Självklart gör det inget undantag när det kommer till en Brynäs – Adler Mannheim live stream.

Vi tror att det kommer bli ett ganska högt tryck över att se Brynäs match i CHL. Vi känner till att Brynäs IF är en hockeyklubb som har många fans i Sverige som ständigt följer laget i deras matcher.

Att streama Brynäs – Adler Mannheim är möjligt för att aktiva spelare som har ett konto hos bet365. Att vara en aktiv spelare hos bet365 innebär att du har ett konto som du har pengar på. Alternativt att du spelat på odds under de 24 senaste timmarna.

Det är möjligt för alla nya medlemmar att att ta del av den hockey live streaming som erbjuds hos bet365. Det enda du behöver göra är att uppfylla de små krav som bet365 har. Det vill säga att du gör en insättning som du sedan använder för att spela odds med.

Det är inte bara Brynäs – Adler Mannheim stream du kan kolla live på bet365. Det kommer erbjudas fler matcher från CHL på deras streamingsida. Du kan läsa mer information om de andra matcherna som innehåller svenska hockeylag lite längre ner.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto
  • Gör insättning & spela odds
  • Streama Brynäs – Adler Mannheim

Om matchen

Det gäller nu verkligen för Brynäs att ta sig an Adler Mannheim på bästa möjliga vis. De har visat upp att de har en formsvacka i SHL, men fortfarande verkar spelet i CHL stämma såhär långt.

De har just nu ett litet övertag på Adler Mannheim efter att de lyckats vinna den första åttondelsfinalen med 2-3.

Det gäller Brynäs IF inte drar ner tempot, och ser till att åtminstone få med sig ett oavgjort resultat. Skulle de lyckats med att vinna eller få oavgjort på hemmais så väntar det en biljett till kvartsfinalerna för laget från Gävle.

Vill du spela på matchen så går det att tippa på samma sajt som som du kan streama CHL på. Nämligen inne hos bet365.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar