Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 okt, 2017

Björklöven – Modo: live stream från HockeyAllsvenskan

Den 4/10 spelas det en het match i HockeyAllsvenskan. De gamla rivalerna kommer att spela mot varandra i Umeå. Självklart så kommer vi här visa hur du kan streama Björklöven – Modo online.

Det finns nämligen knep som låter dig se HockeyAllsvenskan både live och på nätet. Vilket passar perfekt inför matchen mellan Björklöven – Modo.

Fortsätt bara läs i vår artikel för att se vilka möjligheter du har att streama hockey i Sverige. Det är ett knep som många svenskar redan har använt sig av.

  • Matchstart: Den 4/10, kl. 19:00
  • Arena: T3 Center
  • Visas hos:

Streama Björklöven – Modo

Det finns en tjänst som hjälper dig med att streama Björklöven – Modo online. När det kommer till svensk ishockey så är det nämligen Cmore som är lösningen.

Inne hos Cmore kan du nämligen se till att streama matcher från SHL och HockeyAllsvenskan.

Att streama ishockey inne hos Cmore är något brukar kosta dig pengar, vilket innebär att det inte är . Däremot så finns det ett aktuellt erbjudande inne hos Cmore som vi rekommenderar dig att använda dig av.

Detta erbjudande kommer nämligen låta dig att streama Björklöven – Modo . Det är inte den enda matchen som du kan kolla på hos Cmore med deras erbjudande. Om du väljer att använda erbjudandet som finns så kommer du att få tillgång till alla live streams från SHL och HockeyAllsvenskan.

Nedanför så kommer vi redogöra för dig om vad som krävs för at streama ishockey med Cmore i två veckor.

  • Skapa ett nytt konto hos Cmore
  • Hämta erbjudandet
  • Gå till alla live streams
  • Streama Björklöven – Modo

Du kan just nu hämta erbjudandet inne hos Cmore. Det enda du behöver göra är att registrera ett nytt konto. Alla svenskar som skapar ett konto just nu kommer att få tillgång till streams i två veckor.

Att kunna se en Björklöven – Modo stream tycker vi är perfekt. Det är få matcher i HockeyAllsvenskan som är såpass laddade som denna.

Så enkelt kan det vara att få tillgång till streams inne hos Cmore. Det kommer att ge dig live sändningar från massor av matcher från det bästa från den svenska sporten.

Utöver HockeyAllsvenskan och SHL så kommer det även finnas möjlighet att streama de bästa ligorna i Sverige inom fotboll, handboll, och speedway.

”Modoröv”

Det finns ett mycket klassiskt klipp från Youtube som beskriver den rivalitet som finns mellan Björklöven och Modo.

Klippet kommer från i början av 2000-talet, och där intervjuas den trogna Björklöven-supportern Samuel tillsammans med Peter Forsberg.

Intervjun handlar om att Peter Forsberg skulle återvända till SHL, och Samuel vill gärna att Foppa skulle skriva på för Björklöven.

När Peter Forsberg sedan förklarar att han skulle välja Modo om han skulle välja Modo före Björklöven. Då säger den unga supportern, lite överraskande ”Modoröv” tills Sveriges kanske mest framgångsrika hockeyspelare genom tiderna.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar