Avgörande åttondelsfinaler i CHL – 7/11

Vi är framme vid de avgörande åttondelsfinalerna i CHL, och vi har fyra svenska lag att följa under den 7 november.

Här ger vi dig en överblick för vilka matcher som kommer spelas, samt resultaten från de senaste matcherna i CHLs åttondelsfinaler. Resultaten som skapades då kommer vara med under dessa matcher. Det lag som sedan vinner den interna matchserien kommer ta steget mot kvartsfinalerna.

Se vilka tider, matcher, och resultat som gäller inför de avgörande matcherna här nedanför!

Matcher & resultat i CHL åttondelsfinaler

Här ser du de svenska lagen som kommer att spela hockey den 7 november 2017. Här hittar du vilken tid som den avgörande matchen kommer att spelas, samt vilka resultat som finns från föregående match.

  • HC Trinec – Malmö Redhawks

Matchstart: Den 7/11, kl. 18:00

Vinnare föregående match: HC Trinec (1-2)

Streama HC Trinec – Malmö Redhawks

  • Brynäs IF – Adler Mannheim

Matchstart: Den 7/11, kl. 18:30

Vinnare föregående match: Brynäs IF (2-3)

Streama Brynäs – Adler Mannheim

  • Frölunda – Liberec

Matchstart: Den 7/11, kl. 19:00

Vinnare föregående match: Frölunda (2-3)

Streama Frölunda – Liberec

  • Växjö Lakers – Red Bull Salzburg

Matchstart: Den 7/11, kl. 19:00

Vinnare föregående match: Red Bull Salzburg (1-2)

Streama Växjö – Red Bull Salzburg

chl finalspel

Vilka tar sig vidare?

Vi på Sportal har höga förhoppningar om att samtliga svenska lag kommer att finnas kvar i CHL efter att åttondelsfinalerna är avklarade. Allra svårast på förhand tror vi att Malmö Redhawks har. De går en tuff match mot tjeckiska HC Trinec som visat upp en god form.

Växjö Lakers kommer likt som Malmö Redhawks till returmatchen med en förlust i bagaget. Nu kommer man spela på hemmaplan, och kanske kommer resultatet gå med smålänningarna denna gång.

Frölunda tror vi är det allra mest säkra laget att ta sig vidare mot CHL kvartfinalerna. För Frölunda väntar nämligen en match på hemmais. Dessutom fick de med sig en vinst senast mot sina motståndare Liberec.

Även Brynäs fick med sig en vinst senast mot tyska laget Adler Mannheim. De spelar nu hemma i Gävle och kommer göra allt för att inte tappa det försprång som de såg till att få senast. Trots att det havererat en hel del i Brynäs när det kommer till SHL, så verkar det inte påverkat spelet i CHL.